• Met de uitbeurt naar Jodan Boys weten we uit eerdere duels dat deze lastig kunnen zijn. Onder mooi najaarsweer maar wat vroeg tijdstip[12.00u] en met Mark Oord weer terug na operatie is er de aftrap. Al snel is duidelijk wat de intenties zijn bij onze opponent het zet met het meer aan de bal zijn direct druk op de helft van BVCB dat zo vol aan de bak moet. Even krijgt het een moment van wat lucht waaruit er een eerste doorbraak komt van Raoul op de Jodan Boys goalie die attent reageert.
  Tegen spelbeeld in is het toch BVCB dat het duel open breekt als Timo uit een prima corner van Kees via zijn rug BVCB op 0-1 zet en Jodan Boys zo verbaast toe kijkt. In vervolg nog meer pressie van Jodan Boys dat net een bal naast het doel van Axel ziet gaan niet echt kansrijk in hun overwicht mede dat het bij BVCB achter prima staat . Na een half uur is het weer BVCB dat zich op een wolk zet na weer een goede corner van Kees waar weer Timo goed op reageert en de bal hard achter de Jodan goalie kopt voor de 0-2 met als gevolg verwijten naar elkaar hoe dit mogelijk is.
  Maar voor rust is er toch loon voor inzet als een voorzet van links afgerond word door de Jodan spits waarop Axel geen verweer heeft en is met 1-2 weer terug in de wedstrijd en ook de spanning voor verder verloop.
  Altijd leuk om met een voorsprong de rust in te gaan en is zeker BVCB niet ontevreden maar dat ook weet dat het nog niet gedaan en het nog lastig krijgt in de tweede helft .Waarin het zelfs al snel doel treft door Kees na assist Roy maar de leidsman de goal afkeurt op hands na een bal op de borst. Hierna is er snel de verwachte 2-2 met een aanval van rechts die hard links doel treft achter Axel. Het nu vol op de aanval spelend Jodan Boys weet dat het BVCB in de greep heeft en is een schot vanuit midden zestien fataal en is de 3-2 de beloning.
  BVCB dat het zo ook niet meer aan kan lopen in spel krijgt zo toch nog na foutjes achter bij Jodan twee mogelijkheden in naam van Raoul die twee keer voor de goalie komt maar deze had zo ook niet zijn middag om het doel te treffen.
  Ook een corner van Joost en een schot van Kees dat werd geblokt waren zo de enige acties van BVCB kant en laat aan de andere zijde de Jodan spits zich zien als waarschuwing wat nog komen gaat. Zo levert het frisse en betere spel van Jodan Boys in deze helft toch nog de 4-2 op als de vrije Jodan back zijn schot op doel van Axel via onderkant lat doel ziet treffen en het team zich beloont ziet voor hun inzet tegen dit verslagen BVCB.
  Voor het moegestreden BVCB zijn de druiven zuur van voorsprong naar verlies wetend dat er ook een zoet soort is die hopelijk zaterdag tegen Nootdorp smaken.
  Zaterdag: BVCB 9 – Nootdorp 4 12.30u Tot Dan