• Zorg weer voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas

  • Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Voetbal.nl-app. Zorg daarom voor uiterlijk 31 oktober voor een correcte spelerspasfoto. Dit geldt voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

    Er is voor deze werkwijze gekozen op verzoek van veel clubs en gebruikers. Dit om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal 'te plakken' op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

    Wijzigen vóór 1 november

    Sinds het seizoen 2016/'17 werkt het amateurvoetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Wekelijks worden vrijwel alle wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de Wedstrijdzaken-app. De Wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

    Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s wijzigen.