• Zet BVCB in de schijnwerpers en breng je stem uit

 • Ben je trots op de veerkracht die BVCB het afgelopen jaar getoond heeft? Breng je stem uit via de onderstaande link en help BVCB aan de titel, Club van het jaar.

   

  Naast de titel als Club van het jaar wint BVCB ook een masterclass, een professionele promovideo voor de club. En ook word BVCB getoond op lokale, regionale en landelijke media om de veerkracht van onze club in de schijnwerpers te zetten.

  Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport-clubs. Maar het BVCB verenigingshart klopte als nooit tevoren. Zo werden onder andere alle sponsoren benadert door BVCB. En wat dacht u van de Jumbo boodschappen service die met medewerking van de vrijwilligers van BVCB meer dan 300 bestellingen door Lansingerland hebben rond gebracht. Clinics voor de jeugd met medewerking van de 1ste selectie. De onderlinge wintercompetitie werd opgezet en afgewerkt. Ook de digitale clubavond was een groot succes. Kortom, BVCB als vereniging met alle vrijwilligers lieten zich het afgelopen jaar massaal van hun beste kant zien. Nog steeds worden er veel kleinschalige wedstrijdjes voor de jeugd wekelijks georganiseerd en gespeeld.

   

  Dit alles om extra draagvlak te creëren in een tijd waarin bijna alle activiteiten wegvielen, maar ook om in verbinding te blijven met hun leden en buurt. Deze club verdiend een podium!

   

   

   

  Stem dus massaal op BVCB.

  Stem op BVCB