• Nagenoeg de complete selectie incl. de staf/begeleiding heeft afgelopen weekend (vrijdag t/m zondag) als voorbereiding op de 2e helft van de competitie, een trainingskamp belegd in Hoenderloo.

  Vóór de incheck van het hotel vertrokken alle spelers + vlagger Edwin T. al vroeg in de vrijdagochtend richting het oosten van het land om een heus onderling Padel tournooi te spelen. We moeten aannemen dat de scores kloppen en dat Quinten T. de grote winnaar is geworden. Welke geldprijs hij won is de redactie niet bekend.

  Rond 17.00 uur was iedereen ingecheckt in het hotel om ‘s avonds na het diner een professionele pubquiz te spelen onder de bezielende leiding van quizmaster Archoen.

 • Qua winnaars zouden  de 2 Tourneetjes het weekend goede zaken gaan doen want de quiz werd gewonnen door T. senior.

  Na een kort nachtje in de hotelkamers met bad (behalve Stigter !!) moest het geplande zaterdagprogramma gedeeltelijk door de hevige regenval aangepast worden. Gelukkig kon de intensieve ochtend training wel doorgaan maar de oefenwedstrijd tegen a.v. Colombia 2 uit Apeldoorn werd helaas afgelast vanwege het slechte weer en het niet hebben van een kunstgrasveld.

  Met veel improvisatievermogen werd een zaal exclusief voor BVCB 2 afgehuurd om gezamenlijk United tegen City te kijken, te klaverjassen of te Mexx-en (voor de kenners) – Dit keer vielen de "Tourneetjes" niet in de prijzen.

 • De zaterdagnacht werd doorgebracht bij ,,Herrie met Gerrie,, met DJ Vera als top attractie.  Uit betrouwbare bron is bekend dat Stefan vanaf nu een grote fan van deze dame is geworden.

  De zondag stond in het teken van de uitcheck bij het hotel om vervolgens het trainingsweekend af te sluiten met een teamactiviteit , "Footgolf". Nadat de groep een drankje en bitterbal genuttigd had en 4 teams van 4 spelers samengesteld waren, was de start al hilarisch. De enige uitglijder van het weekend kwam op naam van Thim Alsemgeest die onderuit gleed toen hij een bal uit een klein vijvertje wilde vissen en dit een nat presentiepak opleverde. De regenval halverwege de activiteit zorgde ervoor dat er geen winnaar werd uitgeroepen. Eigenlijk was er maar 1 winnaar en dit was de complete groep die er voor gezorgd heeft dat dit weekend bijzonder geslaagd is geweest.

  Rond 15.00 u werd het trainingsweekend afgesloten met een slotwoord van Archoen die de groep complimenteerde, bedankte en een goede thuisreis wenste.