• Een  nieuwe website. Het zal na 4 jaar weer even wennen zijn en er zullen zeker nog zaken niet goed werken of ontbreken, maar het voordeel voor de beheerders is nu al merkbaar. De belangrijkste reden om over te stappen naar deze nieuwe website is dat deze direct gekoppeld is aan onze overige systemen (de ledenadministratie en het wedstrijdensysteem van de KNVB). Grootste voordeel is dat alle gegevens nog maar één keer ingevoerd en beheerd hoeven te worden.

  Het beste voorbeeld zijn de teamindelingen. Zodra de hoofdleiders bepaald hebben wie in welke team gaan spelen wordt dit door Jan en Ed ingevoerd of aangepast. Direct is deze aanpassing te zien bij de betreffende teams.

  Voetbal.nl app

  Een andere grote verandering is dat leden en/of ouders direct invloed hebben op wat er van een lid op de website is te zien (naam, foto* of helemaal niets). Dit kan worden ingesteld via de app Voetbal.nl. Als je daar nog geen gebruik van maakt, download deze dan snel om te kijken wat er allemaal mogelijk is. (Belangrijk is dat u het E-mail adres gebruikt wat bij BVCB en Sportlink bekend is). Via deze link (https://www.voetbal.nl/inloggen)

  Vrijwilligerstaken

  Ook bij het organiseren dat al onze vrijwilligers worden ingedeeld op de uit te voeren taken of zich zelf inplannen op de openstaande taken, wordt deze app het belangrijkste gereedschap.

  Actuele nieuwsberichten

  BVCB zal de nieuwe app nog meer inzetten voor het sturen van korte nieuwsberichten die dan weer in uitgebreide vorm op de website te lezen zijn.

  In de komende weken zal er regelmatig aandacht besteed worden aan hoe de nieuwe app gebruikt kan worden bij bv het inplannen op vrijwilligerstaken.

  Uiteraard willen we de website zo compleet, zo actueel en zo interessant mogelijk maken voor de gebruikers. Omdat we sterk verschillende doelgroepen hebben (nieuwe leden, trouwe leden die alles al weten, bezoekende verenigingen, etc) is het best lastig het iedereen naar de zin te maken. Juist daarom vragen wij jullie in de komende tijd alles wat jullie vinden van de nieuwe website bij ons te melden: vragen, klachten, complimenten, alles mag!  Dit kan via info@bvcb.nl.

  Met vriendelijke groet van de webbeheerders:

  Rick den Outer

  Kees Ruigrok

  Ed Hulshof

  Jaap Verboon