• Voetbaltraining in coronatijd voor de mini’s

 •  

   

  Elke woensdagmiddag om 16.15 uur komen de mini’s (geboortejaren 2013, 2014 en 2015) naar BVCB om een uur lang plezier te maken met elkaar en kennis te maken met voetbal.

 •  

  Onder leiding van een groep enthousiaste trainers oefenen de kinderen hun balcontrole en spelen ze onderlinge oefenpotjes: dribbelen, passen, op doel schieten en nog veel meer.
  Stapje voor stapje leren we de kinderen een aantal vaardigheden aan waardoor ze  na een tijdje in staat zijn om al echte wedstrijdjes te spelen.

   

 • Op 29 april hebben we de trainingen hervat

  Door de corona-crisis konden de trainingen en de wedstrijdjes op zaterdag een aantal weken niet doorgaan. Op 29 april zijn we direct weer aan de gang gegaan met de trainingen op woensdag.
  De opkomst op de trainingen is sindsdien bijna 100% en het gaat er heel ontspannen aan toe zowel voor, tijdens als na de training. Daar zijn we erg blij mee, het is prachtig om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben op het veld.

 • Proeftrainingen en nieuwe leden

  We krijgen ondanks alles naast de hoge opkomst van onze vaste groep van ruim 30 kinderen op dit moment “gewoon” aanvragen voor proeftrainingen en aanmeldingen van nieuwe leden voor de mini’s binnen. En die zijn van harte welkom!
  Voor kinderen die voor het eerst komen trainen is het soms extra spannend dat de ouders er niet bij kunnen zijn, maar we merken dat die spanning snel plaats maakt voor plezier. Met de ouders van kinderen die voor een proeftraining komen hebben we vooraf even contact om uit te leggen hoe het werkt en spreken we af om bij de eerste training elkaar even te spreken bij de ingang en op die manier werkt het prima.

 •  

  We roepen ouders van jongens en meisjes die twijfelen of ze hun kind op dit moment voor een proeftraining zullen aanmelden daarom ook op om in ieder geval contact met ons op te nemen, we hebben tot nu toe alleen maar enthousiaste reacties gekregen!