• Vijfde laat in derby winst uit handen glippen.

 • Zonder iemand achter te laten in het kleedlokaal met de deur op slot, konden de mannen om 14 uur aantreden tegen Soccer Boys3, verder noemend SB3.


  Na de teleurstellende wedstrijd van vorige week was er wat goed te maken. Niet omdat ze het toen slecht deden, maar simpelweg om dat Groeneweg met het vm. eerste elftal van de Zondag aantraden. Dat was een maatje te groot voor onze mannen. Ik moet echter al waarschuwen dat we met meerdere clubs hiermee te maken krijgen. (XerxesDZB). Het wordt dus aftasten wie en hoe of de tegenstanders spelen.


  Ten aanzien van de wedstrijd van jl. Zaterdag:
  Het was afwachten hoe of de mannen zouden reageren na zo'n nederlaag.
  Ik moet nu stellen dat het allemaal best meeviel.
  Ondanks de absentie van Bas, Alex, Romeo en Herman Pieter en de niet 100% fitte Jim (hij speelde wel werd er best een aardige partij voetbal gespeeld. Met Jim en Oli als Wissels en nog 2 spelers uit het Vierde (Bas en Luuk) Konden we een vrij representatief team neer zetten.
  Door het nog niet helemaal ingespeeld te zijn werden we verrast door SB3 die in de 7e minuut uit een corner de 0-1 lieten aantekenen.


  Er bleek echter veerkracht in de ploeg te zitten en na een kleine 30 minuten kon Max de gelijkmaker, na al een paar mooie aanvallen, te scoren uit een assist van Jaco. Daarmee brak ook de rust aan. Er werden wat wissels toegepast. Jim en Oli erin.
  Nauwelijks in de 2e minuut van de 2e helft werd Max opnieuw bediend, nu door Martijn, en wist hij doelpunt nummer 2 op het virtuele scorebord te brengen. 2-1.

  Er kwamen nog meer kansjes! Max kreeg een mooie (ook voor rust al) en Martijn die een open kans op 3-1 liet liggen.
  Tja en als dat gebeurt dan zul je zien dat SB3 de kansen rook. Die kwam er maar meer door een misverstand tussen Pim en Jeff dan door het scorend vermogen van de Bleiswijkers. Dat was 2-2

  Tussen tijds mochten Bas en Luuk hun opwachting maken, maar helaas ondanks dat ook met name Luuk een mooie kop-kans kreeg werd deze door een ander in de weg gestaan. Jammer.
  De eindstand bleef 2-2 en naar mijn bescheiden mening een te magere afspiegeling voor het 5e na het vertoonde spel!
  Ik ben tevreden over het vertoonde spel!
  Hopelijk kunnen we de volgende wedstrijd tegen Reeuwijk wel met winst afsluiten.