• Wie wist dat Zestienhoven doorgaans een lastig team is om tegen te spelen in voorgaande wedstrijden, zal zich verbaasd hebben over het team dat er nu stond. Het is dan ook wel duidelijk dat Zestienhoven met 0 punten onder aan de ranglijst staat. De wat oudere spelers kwamen snelheid tekort en moesten menig keer de hielen van de BVCB-ers laten gaan

  Eerst de opstelling: Jeff in de goal, Martin, Maurits (C),Simon en Gino in de achterste vier, Pim, Oliver en Julian in het midden en Jaco,Max en Bas in de voorste linie. De wissels waren Jim en Guus de Drijver. Later zou ook Martijn aansluiten.


  De wedstrijd begon precies op tijd.
  De tegenstanders hadden nog niet van Max gehoord. Dat werd anders toen ie binnen 3 minuten de 0-1 scoorde. Vraag me niet hoe, de slaap zat nog in mijn ogen. Dus niet gezien. BVCB zette door en nauwelijks 10 minuten later was het 0-2 door een fenomenale goal van Gino. Die knul voelt zich steeds beter thuis is dit team en dat is te merken aan zijn progressie.
  Zestienhoven kwam maar zelden op de BVCB speelhelft. Toen Bas na een combinatie van Gino en Julian(?) ook al met een juweel van een goal de 0-3 scoorde, was het eigenlijk gebeurt met de tegenstander.
  Tussentijds Gino had Gino zich laten vervangen.

  In de rust wisselde Ollie met Martijn. Hij had nog last van een oude blessure.
  Zoals verwacht probeerde Zestienhoven de bakens te verzetten, tevergeefs. Na 15 minuten mocht Guus zijn kunsten vertonen en hij bleek om de donder niet bang van de tegenstander. Het frele ventje maakte een redelijke indruk en was een moment te laat om de keeper van Zestienhoven te verschalken.
  Max scoorde op aangeven van Martijn zijn 2-e goal na een prima aanval. 0-4
  Voor hem kwam nog een kans maar de keeper trapte niet in het trucje van Max waardoor er slechts een hoekschop uit kwam.
  Veel oefenen op die beweging Max, dan gaat ook dat lukken.

  Ik heb je al eens gezegd dat een goed spits in 10 kansen er 2 maakt dan ben je spekkoper.
  Bas maakte zijn comeback voor Max die nog niet echt fit was en de linkspoot ging in de spits spelen. Jaco maakte ook weer zijn inmiddels traditionele goal na een goede voorzet van Bas die op zijn beurt weer aangespeeld vanuit het midden. Hij gleed de 0-5 binnen.
  De scoringsdrift was nog niet op. Ook Martijn deelde in het scoringsvermogen. Hij wurmde zich door de Zestienhoven defensie en bracht in de 81-e minuut de stand op 0-6. Was het onachtzaamheid? Concentratieverlies? Nog geen minuut later brachten de gastheren de stand op 1-6 en moest enige minuten later Jeff tonen dat ie niet in slaap was gesukkeld. Met een geweldige reflex sprong hij als een Zwarte Panter in de verre bovenhoek om een zeker doelpunt tot hoekschop te verwerken.

  Een mooi resultaat maar realiseer je dat het wel een povere tegenstander was. Je moet echter wel de doelpunten maken en daarmee werd aan die voorwaarden voldaan. Opmerkelijk is dat het snel combineren steeds beter gaat.