• Veel blije gezichten tijdens het Meiden Midwinter Toernooi bij BVCB

 • Zaterdag 7 januari 2023, het 3e Meiden Midwinter Toernooi staat op het programma op het sportpark bij BVCB. Dit toernooi is bedoeld om het voetbal voor meisjes en dames in de regio te promoten. Het is uniek omdat de organisatie gedragen wordt door vrijwilligers van CVV Berkel, BVCB, Blijdorp, VOC, Rijsoord en Zestienhoven én omdat er wordt gestreden om een wisselbokaal voor de vereniging met het gemiddeld per wedstrijd hoogst aantal punten.  Welke vereniging zou, na eerdere wint van BVCB en VOC, dit jaar de wisselbokaal mee naar het clubhuis nemen?

   

  Bij aankomst op de club kreeg elke speelsters een muntje om warme chocolademelk met slagroom te kunnen halen en de betrokken vrijwilligers kregen ook hun natje en droogje van de organisatie aangeboden. De eerste wedstrijd begon om al om 10.00 en vanaf dat moment is er door de aanwezige 15 teams, variërend van meisjes O11 tm O17, gestreden om de winst in de vier poules. Dit betekent dat er naar schatting 225 meisjes gedurende 21 wedstrijden lekker aan het voetballen waren. Het met elkaar na de winterstop weer kunnen samenspelen, zorgde bij de speelsters weer voor een lach op het gezicht. Ook het publiek genoot volop van de spannende wedstrijden.  Om 14:00 uur was de prijsuitreiking met een beker voor elke poulewinnaar en een medailles voor elke speelsters. Daarna was de spanning in de kantine te snijden, wie o wie zou de wisselbokaal winnen!!

  Het was VOC die dit jaar weer de beker met trots in ontvangst mocht nemen. Met gemiddeld 3 punten over alle wedstrijden waren zij de ongeslagen kampioenen!

   

  De plannen voor een volgende editie in 2024 zijn alweer gesmeed en zullen de meisjes van de verenigingen weer gaan strijden voor deze mooi eer! Mocht je na het lezen geïnteresseerd zijn om bij één van de nabijgelegen verenigingen ook eens een balletje te willen trappen, neem dan contact op met die vereniging. Voor BVCB kan je, voor een proeftraining, je aanmelden via info@BVCB.nl