• Beste leden,

   

  Met dit bericht willen we jullie graag een update geven over het besluit dat is genomen over het kledingplan tijdens de ALV op donderdag 6 februari jl.

   

  Tijdens de ALV is er een presentatie gegeven over het kledingplan en zijn vele goede vragen gesteld en beantwoord. Daarnaast was er een selectie van de kleding van het merk Robey te zien welke we vanaf het volgende seizoen zullen gaan dragen.

  Na de presentatie en de antwoorden op de vragen is het tot een stemming gekomen. Daaruit bleek snel dat de leden vertrouwen hebben in het plan en dat de commissie verder kan gaan met de uitvoering daarvan. De kledingcommissie is de leden zeer dankbaar voor dit vertrouwen en gaat nu heel druk aan de slag met de uitvoering en sponsoring. In volgende nieuwsbrieven, op de BVCB website als ook in persoonlijk contact zullen wij jullie op de hoogte houden over de voortgang en het proces rondom dit plan.  Om het plan goed te laten slagen hebben we in de komende periode ook de medewerking nodig van jullie.

   

  Inmiddels hebben veel mensen zich gemeld om te helpen bij de uitvoering van het plan als bijvoorbeeld kledingcoördinator, sponsoring aanwezigheid tijdens een van de pasavonden of het helpen bij het uitleveren van de kleding aan de leden. Daarvoor onze dank ! Maar we zijn er nog niet dus als u ook een paar uur wilt komen helpen laat het dan even weten aan arjan.korving@kpnmail.nl

   

  De kledingcommissie