• Beste Leden,

  Tijdens de laatste BVCB  ledenvergadering hebben wij het kledingplan aangekondigd met de start van seizoen 2020/2021. Helaas heeft de huidige Covid-19 situatie voor vertraging gezorgd. Dat wil niet zeggen dat we stil hebben gezeten. Integendeel, met deze nieuwsbrief willen we jullie graag informeren over de status van het plan en over de nieuwe ideeën die zijn ontstaan in deze periode.

  Kledingplan
  Met de gekozen leverancier Robey/Footballshop zijn we druk in overleg over het kledingpakket. Het streven is om eind juli 2020 zowel de kleding als de sponsoring duidelijk te hebben. Mochten mensen of bedrijven interesse hebben om BVCB met dit kledingplan te ondersteunen dan kunnen zij zich melden bij ondergetekenden en zullen we in overleg kijken naar de mogelijkheden. Het doel van zowel het bestuur als het kledingteam is om na de winsterstop 2020/2021 het kledingplan te kunnen uitrollen.

  Door de omstandigheden zullen we met z’n allen wel moeten accepteren dat we het komende half jaar moeten overbruggen met de huidige kleding. Natuurlijk zullen we kijken waar de kleding echt niet meer draagbaar is maar over het algemeen moeten we het doen met wat er nu beschikbaar is.

  Voorraad / ruilen Errea kleding
  Met onze partner Footballshop hebben we de afspraak gemaakt om de huidige voorraad Errea kleding voor een klein prijsje over te mogen nemen. De witte wedstrijdshirts zullen wij hierbij zoveel mogelijk inzetten voor nieuwe teams of als vervanging gebruiken van een niet langer draagbaar shirt. De blauwe shirts en blauwe broekjes willen wij via een “ruilactie” gaan inzetten zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om in een passend shirtje/broek te spelen in het komende half jaar. Binnenkort sturen wij jullie hierover meer informatie.

  BVCB kleding 2020 met Labrie bedrukking
  Omdat 2020 voor iedereen een vreemd jaar is maar ook omdat het voetbalseizoen zo abrupt werd afgesloten vinden wij, als kledingteam, dat wij hier iets bijzonders voor moeten doen. Samen met Robey en Footballshop hebben wij 4 kleding items met een bijzonder mooie bedrukking laten maken. Deze bedrukking is geheel belangeloos en speciaal voor BVCB ontworpen door Marcel Labrie.  Over deze schitterende en unieke actie hopen wij jullie snel meer te kunnen vertellen en laten zien.

  Kortom, een hoop bewegelijkheid bij de heren van het kledingteam met veel leuke acties in het vooruitzicht. Hou je mailbox daarom in de gaten, mis geen bericht en zorg dat je er bij bent.

  Tot snel !

  Michel Jourdan
  Ron van de Linde
  Arjan Korving (06-53238080)