• Het aantal besmettingen in ons land loopt verder op. We merken dat de situatie anders is dan eerder dit jaar. Het virus komt steeds dichterbij. De afgelopen 2 weken heeft een ieder binnen BVCB de verscherpte maatregelen toegepast, bleef publiek thuis en zagen wij dat er begrip was voor de wijze hoe BVCB vorm had gegeven aan de maatregelen. Daar zijn wij trots op! Ondanks dit alles heeft de regering afgelopen dinsdag een gedeeltelijke lockdown ingesteld.

   

  De nieuwe maatregelen die afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie zijn medegedeeld hebben direct invloed op BVCB.

  De coronamaatregelen zijn heel duidelijk en wij dienen ons daar ook aan te houden. Dit betekent dat sinds woensdag 14 oktober:

  • ·         Al de trainingen voor de senioren komen te vervallen voor de     komende 4 weken
  • ·         Trainingen voor de jeugd (tot en met JO19) kunnen doorgang hebben met inachtneming van de (hygiëne) maatregelen
  • Wedstrijden (zowel competitie als beker) komen te vervallen. Onderlinge wedstrijden kunnen voor de teams tot onder 19 op aanvraag ingepland worden. Neem hiervoor contact op met Ed Hulshof (verenigingsmanager)
  • Onderlinge wedstrijden en trainingen op zaterdag aanmelden via: wedstrijdzaken@bvcb.nl

   

  BVCB heeft al eerder aangegeven dat veiligheid voorop staat. Wij vinden het jammer dat er door senioren niet meer gevoetbald kan worden. Wij hopen dat de aangescherpte maatregelen zorgen dat er voor de winterstop door iedereen weer getraind kan worden en mogelijk ook de competities weer gestart kunnen worden.

  Uiteraard blijven we alle ontwikkelingen i.v.m. het coronavirus op de voet volgen.

  Graag worden wij ook geïnformeerd door leden (en/of directe familie, zoals ouders/broers/zussen), indien zij getroffen worden door Corona.

   

   

  De corona commissie.