• Trainingen uitgebreid voor spelers tot 27 jaar

 • Beste leden,

  Er mag vanaf a.s. woensdag dus door senioren tot 27 jaar normaal getraind worden. We vertrouwen er op dat ieder team met elkaar die leeftijdsgrens zelf goed in de gaten houdt. Als dat toch niet mogelijk blijkt dan wordt de training van dat team uit de planning gehaald.

  De trainingen voor de senioren starten zolang de avondklok van kracht is om    19:30 uur De veldindelingen zijn voor ieder team hetzelfde gebleven.

  Buiten de trainingen om gelden uiteraard nog alle normale corona regels. Respecteer die! Reis zoveel mogelijk alleen! Kom op het laatste moment naar BVCB. Blijf na de training niet hangen maar verlaat na de training direct het complex zodat ook degene die mag afsluiten voor de avondklok in huis kan zijn.

  Bezoekers zijn nog niet welkom op het complex. De kleedkamers, kantine zijn nog gesloten. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de toiletten in het kleedkamergebouw.

  Voor de trainers is er gelegheid om koffie/thee af te halen in de kleine kantine.

  Nu er weer getraind kan worden door senioren tot 27 jaar, komen er ongetwijveld  teams met voldoende spelers tot 27 jaar de vraag om op zaterdag een onderling wedstrijdje te spelen. Hier maken we natuurlijk graag ruimte voor. Wil je van die mogelijkheid gebruik maken dan vragen we je dat kenbaar maken aan de verenigingsmanager via wedstrijdzaken@bvcb.nl  Doe dit uiterlijk voor woensdag, zodat we zowel de jeugd als de senior teams van een veld en tijdstip kunnen voorzien.