• We zijn aan de afronding van het indelingsproces begonnen en hopen binnenkort de nieuwe indelingen bekend te kunnen maken. Wat binnenkort is, zal ook afhangen hoe we de komende periode gaan doorstaan.

  Feit is dat we nog naarstig op zoek zijn naar een trainer voor zowel de JO14-1 (11v11) als de JO12-1 (8v8). Beide teams worden komend seizoen aangemerkt als selectieteam. Een spannende zaak omdat we dit seizoen breken met de traditionele indeling dat alleen de oneven eerste teams selectieteams zijn. Op de laatste ALV hebben daar tekst en uitleg over gegeven.

  Of je nu man/vrouw bent opleeftijd/relatiefjong wij zoeken jou! Ben je behept met het voetbalvirus of heb je gewoon meer dan gemiddeld belangstelling voor het spelletje en ben je bereid je verder te ontwikkelen, dan kan ook jij je belangstelling kenbaar maken!

  BVCB zoekt juist (ook) uit haar eigen (jeugd)leden trainers!

  Ben jij iemand of ken jij iemand die goed bij BVCB zou passen, neem dan contact op met ondergetekende, één van de TC’ers, stuur een mail naar info@BVCB.nl, één van de hoofdleiders of wie dan ook, maar motiveer en inspireer een ander/jezelf om de handen en voeten uit de mouwen te steken voor deze jeugdteams.

  Ben je nu gepokt en gemazeld in het trainersvak en wordt je getrickerd door deze oproep, dan kan ook jij je aanmelden uiteraard!

  Hartelijke groet,

  Robin de Jager

  Bestuurslid VTZ SV BVCB

  jagerbvcb@hotmail.nl