• Trainers en TC deels verder ingevuld, maar we zijn er nog niet!

 •  

  Op 17 juli 2019 zo vlak voor de zomervakantie hebben de trainers van de JO9-1, 17-1 en 15-1 zich aan u voorgesteld. Inmiddels zal opgevallen of bekend zijn dat er wel meer dan deze drie trainers rondlopen. Zo ook bij de JO11-1. Jeroen Blommaert stelt zich aan u voor: 

  " Ik ben 30 jaar oud en ik kom uit Zoetermeer. Sinds mijn 18e ben ik al actief als trainer/coach, waarvan 10 jaar binnen het zaalvoetbal. Twee jaar geleden ben ik begonnen als trainer/coach bij BVCB en het afgelopen seizoen heb ik de jo11-1 mogen coachen. Deze leeftijdsgroep is mij dusdanig goed bevallen dat ik daar ook komend seizoen actief in zal zijn. Het mooie aan trainer/coach zijn is een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de spelers. Daarnaast leer je er zelf ook weer van en dat zorgt voor een positieve dynamiek.Ondanks dat er nu nog een vakantie tussen zit kijk ik alweer uit om een nieuw seizoen te starten waarin plezier en prestatie samen kunnen gaan." Misschien meteen even goed om hier te melden dat er nog een vacature is voor de JO11-2! Verder hebben we voor de vakantie ook een trainer voor vrouwen 1 aangetrokken die zich aan u wil voorstellen.

  Trainers en TC deels verder ingevuld, maar we zijn er nog niet!

  "Mijn naam is Stef van Zeelst en in ik ben dit seizoen zojuist begonnen als hoofdtrainer van de Vrouwen 1. Een nieuwe uitdaging waar ik erg naar uit gekeken heb. Ik ben getrouwd, heb een dochter en met zijn drieën wonen wij in Rotterdam. Ik werk als productspecialist bij inepro in Nieuw-Vennep waar wij zelf hardware en software maken voor onze cashless betaalsystemen. Na 23 jaar heb ik mijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen en ondertussen ben ik alweer 12 jaar trainer. Mijn sympathie voor het vrouwenvoetbal is ontstaan toen mijn dochter bij de meiden/senioren ging voetballen. Na tal van trainingen en wedstrijden bezocht te hebben constateerde ik dat er, nog meer dan bij de jongens, behoefte is aan gekwalificeerde trainers.Met dit in gedachte heb ik in 2018 mijn UEFA C diploma behaald en ben ik nu klaar om mijn bijdrage te leveren. Mijn ambitie is om samen met de speelsters en alle andere betrokkenen BVCB Vrouwen 1 met heel veel plezier en op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen.Met sportieve groet en tot snel op de club!"

  Hebben we dan overal andere gezichten? Nee, zeker niet. Tim van Leeuwen staat voor de groep bij de JO19-1 en pakt daarbij nu nog bij de opstart ook de 19-2 jongens er bij. Dat doet hij echter niet alleen, maar wordt daarbij bijgestaan door Peter de Rooij. Voor de 19-2 zoeken wij echter nog wel een trainers (duo), want veel langer kunnen deze twee mannen dat niet volhouden!! Simon Pappot is al druk aan de slag met de JO13-1 en laat zich bijstaan door Guus den Drijver. De vacature voor 13-2 staat nog open! Daarnaast hebben we ook de nodige begeleiding voor de trainers van zowel de selectie als niet-selectie weten aan te trekken. Rien luneburg is inmiddels een vaste kracht voor BVCB geworden. Hij gaat zich naast zijn rol als assistent-trainer van senioren 2 zich ook bezighouden met de niet-selectie JO19-JO14.

  Verder hebben we Jacques Visser aangetrokken om juist de selectietrainers te begeleiden van de JO19, JO17 en JO15. Diezelfde rol heeft Robert Oosterveld bij de JO11 en JO9. Een goed oplettende lezer heeft gezien dat we dus nog een gat hebben voor de niet-selectie van de JO13 tot en met JO8. Ook daar zoeken we dus nog één of twee personen voor die bijvoorbeeld een x-aantal train de trainer avonden willen verzorgen voor de vaders en moeders die teams trainingen geven en/of coachen en daarnaast bereid zijn om op trainingsavonden diezelfde vaders- en moeders bij te staan met tips/aanwijzingen en oefenstof.

  Binnenkort gaan we u dus weer voorzien van een update. Op onze laatste oproep hebben zich namelijk wat kandidaten gemeld waarmee we nu in gesprek zijn. Aarzel desondanks niet om even met mij contact te zoeken mocht je op één van de openstaande rollen willen reageren.

  Dat kan naar jagerbvcb@hotmail.nl