• Steeds Hooger een maatje te groot voor BVCB 8

 • Voor de topper tegen Steeds Hooger is de motivatie vooraf zeker goed en hopen zo op een mooi duel waarin we in strijd mee kunnen blijven doen en nu zien hoe we ervoor staan.
  Niemand kan in een glazen bol kijken maar na negentig minuten liep het toch anders.
  Na aanvang de 1e minuut stilte te racisme is de aftrap voor BVCB wat al snel de bal kwijt raakt door een goede overname van Steeds Hooger [SH] en met een diepe bal van linksbuiten komen 2 kansen uit voort. BVCB laat zich voor het eerst zien met een voorzet van Roy die de SH keeper prima pakt. SH blijft druk zetten op BVCB helft en komt na eerst een schot over na 9e min. op 1-0 als een voorzet niet goed verwerkt word door Mark. Zo is een tel later een zelfde situatie bij BVCB via David maar hier is de SH attent met goed reageren.

 • Met een beter SH in spelbeeld komt BVCB zo momenten onder de druk uit en zijn er kansen uit een corner van Sebas, en gaat een voorzet van Laurens langs iedereen voor het SH doel.
  Een goede kans is er voor Roy als de SH goalie een fout maakt en recht op hem instapt en vervolgens een het moment als Raoul doorbreekt en word vastgehouden door SH speler wat goed was voor een gele kaart maar de streng leidende arbiter wilde hier niets van weten.
  Na 30min is er de wissel van Marc voor Kees- Jan, en zet zo SH weer wat aan op BVCB helft en wordt een vrije trap tot corner verwerkt door Trevor wat vervolgens weer een corner tot gevolg heeft die door Patrick van de lijn word gehaald. 

 • Het is de voorbode voor de 2-0 als deze na een prima steekpass word afgerond en zo dit BVCB verder op achterstand zet en het zo even in het spel helemaal kwijt is tegen dit SH dat nu sneller speelt in de omschakeling en teveel ruimte krijgt op het middenveld. Na een vrije trap van SH is het Sebas die de bal over eigen doel kopt en is er ook zo weer een goede combinatie Raoul/Roy die een voorzet voorlangs ziet gaan. Op slag van rust laat SH helaas voor BVCB dan wel zien hoe je een voorzet met een kopbal prima afrond voor 3-0 en is het voor dit BVCB alleen berusting.

 • Met in de rust de nodige woorden is er nog steeds een strijdplan hoe lastig ook. Maar BVCB eerste acties een vrije trap Thomas en voorzet Roy op Olivier die naast SH doel schiet geeft hoop. Dan zijn in de 50emin weer de druiven zuur als SH weer een voorzet afrond op 4-0 en zo defensie en Axel verslagen achter laat en zo weer efficiënt hun klasse laten zien.

  Een beter in spel spelend BVCB ziet zo ook dat SH ze meer aan de bal laat maar met schoten van Kees en bal op de kruising van Sebas met rebound van Olivier is er ook het geluk niet voor een tegentreffer. Met kunst en vliegwerk tracht zo BVCB te voorkomen dat de score nog hoger gaat oplopen.

  Tevergeefs is zo kort voor tijd een vrije trap van SH fataal voor BVCB als deze snoeihart word ingekopt en de 5-0 een feit is en allen verlangen naar het eindsignaal.

  Een stevig verlies zo voor het team dat een ook leerzame middag had tegen dit Steeds Hooger dat in kwaliteit een maat te groot was en zich zeker niet hoeft te schamen.

  Verslag en foto's: Ton Versprille