• Sponsorloop voor jongste jeugd op zaterdag 24 februari

 • Op zaterdag 24 februari 2024 organiseert BVCB een sponsorloop voor alle jeugdteams tot en met de O13 met als doel om op een leuke en sportieve manier geld in te zamelen voor onze nieuwe kantine. De organisatie gaat een route uitzetten op ons eigen sportpark waardoor het makkelijk toegankelijk is voor iedereen.

  Indeling teams

  Om de sponsorloop in goede banen te leiden, zijn de leeftijdscategorieën in drie verschillende tijdssloten ingedeeld. Om 9:30uur gaat de eerste doelgroep van start, dan zullen de teams uit de JO7 en JO8 de sponsorloop 20 minuten lang lopen. Vervolgens zal om 10:00uur de JO9, JO10, MO10, JO11 en MO13 25 minuten lang lopen. Tot slot is het de beurt aan de teams van de JO12, JO13 en de MO13, zij starten om 10:45uur voor een loop van 30 minuten. De sponsorformulieren zijn reeds per team tijdens de trainingsuren uitgedeeld.

  Informatie voor de dag zelf

  Op de dag van de sponsorloop dient iedere trainer, leider of aanspreekpunt zich te melden in de commissiekamer, dit geldt per team waarbij het verzoek is om uiterlijk 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Bij het aanmelden krijg je van de organisatie een grote envelop met de stempelkaarten van de spelers of speelsters uit het team. Na de sponsorloop kan deze envelop op dezelfde plek weer worden ingeleverd met daarin de sponsorformulieren en stempelkaarten. Na afloop van de sponsorloop zal er voor iedere deelnemer een leuke prijs worden uitgereikt.

  Na de sponsorloop

  In de week na de sponsorloop (26 februari t/m 1 maart) zal de organisatie tijdens de trainingsmomenten de sponsorformulieren + de stempelkaart per team teruggeven, hier zit dan ook een envelop bij om het geld in te doen. In de week van 11 t/m 15 maart komt de organisatie voor de laatste keer langs om het opgehaalde geld op te halen.  

  Vrijwilligers/Ouders gezocht!

  De organisatie zoekt vrijwilligers die willen helpen:

  • 10 vrijwilligers die per tijdslot van de sponsorloop willen stempelen bij de stempelkaarten;
  • 3 vrijwilligers die de teams willen ontvangen;
  • 2 vrijwilligers die willen helpen bij de ‘prijsuitreiking’.

  Contact

  Voor aanmelden, vragen en/of opmerkingen kan worden gemaild naar info.sponsorloopbvcb@gmail.com

  Namens de organisatie,

  Felice, Vera en Chantal

  Activiteitencommissie BVCB