• SPAREN VOOR HISTORISCHE PLAATJES VAN BERGSCHENHOEK BIJ JUMBO VELTROP

 • Een unieke actie ism Historische Vereniging: ‘den Berchsen hoeck’

   

   

  Spaar mee voor de historie van Bergschenhoek en omgeving bij Jumbo Veltrop.

   

  Vanaf maandag 14 Oktober ontvangt elke consument bij besteding van 10 euro aan boodschappen een setje met plaatjes van diverse gebouwen, scholen, sportverenigingen, en bijvoorbeeld molens van Bergschenhoek en zijn omgeving.

  In de Heraut welke word verspreid in Bergschenhoek, zit deze week een flyer waarmee iedereen op vertoon van deze flyer een gratis boek kan komen ophalen in de winkel aan de Dorpsstraat 39 in Bergschenhoek. In dit unieke verzamel-,kijk- en leesboek zijn mooie beelden uit de geschiedenis van Bergschenhoek en omliggende dorpen bijeengebracht. Het is dus een hartstikke mooi boek, voorzien van een harde kaft, dus een echt collectors-item, waarin eenieder zelf de historische beelden kan inplakken.

  Christiaan Veltrop is dan ook hartstikke trots dat na maanden voorbereiding met de Historische vereniging dit boek kan worden overhandigd aan de inwoners van Bergschenhoek.

   

  Mocht u na het bekijken van dit boek meer belangstelling hebben voor de rijke historie van Bergschenhoek dan kunt u zich altijd wenden tot de Historische Vereniging ‘den Berchsen hoeck’. Ook bij de servicebalie van Jumbo Veltrop zijn de publicaties van de vereniging te koop.