• Op zaterdag valt er vaak veel te beleven bij uit- of thuiswedstrijden van jouw favoriete BVCB team. En of het nou een wedstrijd is van het eerste elftal is, of Onder12. Iedere wedstrijd heeft zijn eigen verhaal.

  Prachtige crosspasses van de linksback, een steekpass van de centrale middenvelder, een katachtige redding van de doelman en zo zijn er talloze situaties, acties en omstandigheden die een wedstrijd onvergetelijk maken. Zou het niet leuk zijn als de teamleden en supporters nog eens konden herbeleven wat er op zaterdag is gebeurd?

  Ben jij de persoon met een lenige pen (een woordenschat van enkele lettergrepen is al toereikend) die verslag wil doen? Zie je het voor je? Jouw verhaal op de website van BVCB. Een website die dagelijks door honderden voetballiefhebbers wordt bezocht. Maak dan ook nog een mooie actiefoto en plaats deze bij jou verslag!

  En wat meer is: Internet onthoudt alles; de prestaties van jouw team zullen in de analen van onze prachtige club voor altijd bewaard blijven.

  Enthousiast?

  Klik hier hoe je te werk moet gaan. En ben je op de hoogte begint het echte werk,

  het plaatsen, klik dan hier.

  Natuurlijk heb je een wachtwoord nodig om door te dringen op de BVCBwesite, vraag deze aan bij onze clubmanager Ed Hulshof, zijn mailadres, verenigingsmanager@bvcb.nl