• Positief bericht voor alle leden van BVCB!

 • Beste leden van BVCB,

   

  Wat een bizarre periode hebben we achter de rug, maar hier dan toch

  een positief bericht voor alle leden, vanuit het bestuur…

  De jeugd heeft het afgelopen seizoen gelukkig nog wel actief het een en ander kunnen en mogen doen. Mede door de enthousiaste trainers/leiders, jeugdbestuur en TJC is er veelal onderling gevoetbald en getraind en zijn de nodige activiteiten georganiseerd.

  Voor volwassenen bleek het een lastiger verhaal. Soms met viertallen, soms ook helemaal niet. Tot 27 jaar wel dingen mogen doen, ouder dan dat weer niet. Kantine open, kantine dicht, onderlinge wedstrijden, regio cup en toch ook weer niet. Het is en was erg lastig om goed mee om te gaan en vergde de nodige flexibiliteit en loyaliteit van iedereen.

  Dankzij het feit dat (nagenoeg) alle leden hun contributie hebben betaald, wij een aantal fantastische sponsoren hebben, de Gemeente ons tegemoet is gekomen met de huur, enkele gerichte besparingen en wij daar waar mogelijk Corona-steun hebben gevraagd, zijn wij de afgelopen periode goed doorgekomen. En schrijven we zelfs zwarte cijfers! (Zodra we weer een ledenvergadering kunnen organiseren, zullen we deze cijfers natuurlijk toelichten).

  Wij zijn iedereen die hieraan heeft bijgedragen uiteraard zeer dankbaar! Het bestuur heeft afgelopen week dan ook het volgende kunnen besluiten:

  - De afkoop vrijwilligerswerk (ad 75 EUR) voor het seizoen 2020/2021 wordt geschrapt.

  - Elk lid krijgt een korting op de contributie over het seizoen 2020/2021 van 20% van de daadwerkelijk betaalde contributie. Deze korting zal voor de leden die ook komend seizoen nog lid zijn, worden verrekend met de contributie voor het nieuwe seizoen (zal begin september worden verrekend). De personen die geen lid meer zijn per 1 juli 2021 zullen begin september een bedrag teruggestort krijgen van 20% van de betaalde contributie.

  - Daarnaast hebben we besloten dat elk seniorenteam (inclusief 7 tegen 7) een teampas krijgt met een tegoed van 250 EUR. Deze passen worden aan het begin van het nieuwe seizoen uitgedeeld.

  - Ook zullen er twee leuke feestmomenten/activiteiten voor de leden worden georganiseerd in het komende seizoen. Hoe we dat precies gaan inkleden, is nu nog niet bekend, maar de activiteitencommissie gaat hier de komende periode mee aan de slag. 

  - Last but not least kunnen we nog melden dat er een fantastische sponsordeal gesloten is door onze sponsorcommissie. We geven zeer binnenkort een kijkje in de keuken (op dit moment worden de puntjes op de I gezet) van onze nieuwe partner in het kledingplan.  We kunnen wel alvast melden dat elk jeugdlid dat per 1 juli 2021 lid is, van de club (dus uiteraard gratis voor de jeugdleden) een trainingssweater van Robey krijgt en deze mogen gebruiken tijdens trainingen.

   

  Wij willen iedereen hierbij heel hartelijk danken voor het vertrouwen dat jullie hebben behouden in de club. Speciaal willen we die vrijwilligers bedanken die, ondanks dat de club niet altijd op volle kracht draaide, er in weer en wind waren om de club te helpen overleven. Zonder jullie zijn we nergens.

   

  Laten we er een geweldig seizoen van maken. Dat hebben we wel verdiend

  met z’n allen en we zijn er meer dan aan toe…

  Warme groeten van het bestuur van de mooiste club van Lansingerland!

   

   

  NB: Wij kunnen ons voorstellen dat er ook leden zijn die geen prijs stellen op compensatie van de contributie en de club willen steunen. U kunt dit aangeven via verenigingsmanager@bvcb.nl of info@bvcb.nl Dit geld komt volledig ten goede aan het verder verbeteren van de jeugdafdeling.

   

  Eindstand club van het jaar