• Het nieuwe seizoen is weer begonnen en daar waren we met z’n allen inmiddels wel aan toe. Met het uitbreken van het Corona virus in het voorjaar leek het er op dat iedere vorm van contact niet meer mogelijk was. Maar toch zijn we weer lekker aan het voetballen. Heel erg fijn maar dit gaat wel gepaard met beperkingen. Ik hoef niemand uit te leggen wat deze inhouden maar wil wel jullie aandacht vragen om deze na te leven. Zoals het de afgelopen weken is gegaan, kunnen we gewoon niet verder. In de kleedkamers en op het terras houden we ons regelmatig niet aan de regels en ook na het aanspreken was er helaas weinig verbetering zichtbaar.

 • Wij zijn eigenlijk een grote familie maar mogen niet te dicht bij elkaar komen. En dat is iets wat we toch wel gewend zijn. Het is ontzettend moeilijk om ons hier aan te houden maar ik weet zeker dat wij, supporters en leden van BVCB, dit kunnen.

   

  Houd die afstand in de gaten, verspreid je langs het voetbalveld en hou de maximale aantallen in kleedkamers in de gaten.

  Om verdere maatregelen te voorkomen, zoals het helemaal sluiten van de kleedkamers en kantine, moeten wij dit met z’n allen laten zien! Pas dan kunnen wij op een veilige manier doorgaan en gebruik maken van kleedkamers, een hapje en drankje doen en natuurlijk een potje voetbal kijken.

   

  Ik reken op jullie dit weekend en de rest van het seizoen.

   

  Andy Bezem