• Opruimen goals na trainingen / oefenwedstrijden

 •  

  Dames/heren trainers/coaches,

  Graag uw aandacht voor het volgende. De eerste trainingentijden van alle dagen wordt bezet door onze allerjongste jeugd.
  Zij maken gebruik van de kleine goaltjes of de pupillen goals. Over het algemeen gebruiken zij niet de grote volwassen goals!
  Omdat de oudere teams de velden wanordelijk achterlaten mbt de gebruikte goaltjes, is een veilige en frisse start haast ondoenlijk geworden!

  Het verzoek is om aan het einde van de laatste training, maar ook na de laatste wedstrijden op zaterdag, om de pupillen goals op veld 3 weer terug te zetten waar ze horen en de grote goals daar te plaatsen waar ze horen. Zeker veld 3 levert veel sjouw problemen op! In het geval je goals van het ene veld naar het andere verplaatst, dan moet je dus die ook weer terug zetten!

  Heeft je voorganger met de goals lopen slepen, dan spreek je hem of haar daarop aan! Als je dat niet doet, moet je dus zelf je veld leegruimen na je training tenzij je opvolger die goals wil gebruiken enzovoort. De laatste ruimt dus sowieso alles op!

  Wij zouden graag zien dat:
  1. de grote (losse) goals donderdagavond van alle velden af zijn en zijn geplaatst in de vakken die daarvoor gemaakt zijn tussen veld 3 en 5 of tenminste over het hek van de velden af!;
  2. op veld 3 de pupillen goals op donderdagavond terug zijn waren ze horen, namelijk op het veld op de juiste plek op de zijlijn voor 8x8.
  3. alle andere pupillengoals, die verplaatsbaar zijn, moeten van het veld af en horen te staan bij veld 4 en 5 (NIET OP HET VELD).
  Laten we met zijn allen voorkomen dat of wel de jonge jeugd of wel de onderhoudsploeg zich letterlijk en figuurlijk kapot tilt!

  Namens het bestuur,
  Robin de Jager