• Nils van Kampen maakt debuut in Eredivisie.

 • BVCB-lid Nils van Kampen maakt komend weekend zijn debuut op het hoogste voetbalniveau van Nederland, in de rol als Assistent-Scheidsrechter. Nils is sinds zijn pupillenleeftijd lid bij BVCB en heeft tot zijn 19e bij de club gevoetbald. In zijn laatste jaren als voetballer combineerde hij zijn rol met ‘grensrechter’ bij het eerste elftal.

   

  Sinds seizoen 2014/2015 is Nils actief binnen het Betaald Voetbal. Al na 1,5 seizoen maakte hij zijn debuut in de eerste divisie bij de wedstrijd Jong PSV – Fortuna Sittard. Na 2 jaar in de talentenpoule te hebben gezeten, promoveerde Nils naar de Masterclass. Het wedstrijdpakket in de Masterclass bestaat voornamelijk uit wedstrijden in de eerste- en tweede divisie.

   

  Vanaf die tijd heeft Nils 80 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, 4 wedstrijden in de Belgische Tweede Klasse en 8 wedstrijden in de KNVB-beker geassisteerd. Ook is Nils opgeleid tot AVAR, waar hij tot op heden 6 wedstrijden vanuit het ARAG Replay Centre heeft beoordeeld.

   

  Komende zaterdagavond 30 november staat zijn debuut in de Eredivisie op het programma bij de wedstrijd Heracles Almelo – ADO Den Haag. Deze ontmoeting tussen de nummer 8 en 17 van de Eredivisie staat onder leiding van scheidsrechter Manschot en zal aanvangen om 20.45uur in het ‘Erve Asito’, het onderkomen van Heracles Almelo. Deze wedstrijd is live te zien op FoxSports 2.

   

  Namens BVCB wensen wij hem veel succes bij deze schitterende aanstelling!