• Hierbij alweer de eerste nieuwsbrief van 2023. Ook dit jaar zullen wij onze leden via deze nieuwsbrief blijven informeren over allerlei zaken die spelen rondom de club BVCB.

   

  Presentatie Jeugdvoetbalbeleidsplan

  Op vrijdag 27 januari zal het nieuwe technisch jeugdvoetbalbeleidsplan worden gepresenteerd. De presentatie zal plaatsvinden in de kantine van BVCB en aanvangen om 19:30 uur.

  Wij nodigen alle betrokkenen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

  Doelgroep: jeugdleiders, jeugdtrainers, (jeugd)bestuur, scouting, TJC en alle overige geïnteresseerden.

  Bij BVCB is de wens en uitgangspunt om een vereniging brede werkwijze binnen de jeugdopleiding te hanteren.

  Dankzij professionele ondersteuning en begeleiding kan hier vanuit een breed draagvlak een succesvolle invulling aan worden gegeven.

  Belangrijke doelstelling hierbij is om alle jeugdspelers volop plezier en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

  Het technisch jeugdbeleidsplan geeft richting aan alle betrokkenen binnen de jeugdopleiding van de vereniging. Door dit te koppelen aan een brede organisatie en overleg momenten met alle geledingen ontstaat er samenhang en kan er een lange termijn visie uitgerold worden,

  die tot een uniforme werkwijze leidt en tot een betere doorstroming richting de senioren.

  Dankzij de gestructureerde aanpak, waarbij een verbeterde communicatie en implementatie zorgen dat dat iedereen volledig betrokken wordt en ondersteuning wordt geboden aan het jeugdkader, zodat zij een optimale bijdrage aan de jeugdopleiding kunnen leveren.

  Wat zijn de voordelen van een technisch jeugdbeleidsplan?

  • Het vergroot de kwaliteit van de jeugdopleiding
  • Het zorgt voor duidelijkheid en betrokkenheid bij de jeugdtrainers en jeugdcoaches
  • Het zorgt voor een betere doorstroming van de junioren naar de senioren
  • Het is maatwerk dus specifiek afgestemd op BVCB
  • De ontwikkeling van jeugdspelers staat centraal

  Bij BVCB is het vizier gericht op de lange termijnvisie. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

 • Vanaf 1 januari 2023 zijn wij rookvrij

   

  BVCB is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 januari 2023 de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt BVCB iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

   

  Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

   

  Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. Ook bieden we iedereen een gezonde sportomgeving.

   

  Vanaf 1 januari 2023 zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op ons sportterrein, ook rokers! We vragen rokers om buiten het terrein en uit het zicht te roken, buiten het hek zijn verspreid over de parkeerplaats rookpotten geplaatst. Dit geldt ook voor het roken van e-sigaretten en aanverwante producten. De aanlooproute en entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met BVCB te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

   

  Pak verantwoordelijkheid en spreek elkaar op een nette manier aan als iemand toch rookt op ons sportpark, bij herhaling kan contact worden opgenomen met de verenigingsmanager of het bestuur.

   

  Voor vragen kunt u terecht bij het bestuur door een mail te sturen naar secretaris@bvcb.nl. Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport

 • Toegang sportpark

  Er is enige onduidelijkheid over de toegang en toezicht op het sportpark. Hierbij dus nog even een korte reminder.

  Het sportpark is toegankelijk op trainingstijden en wanneer er wedstrijden worden gespeeld. Dit geldt dan voor leden/niet-leden, ouders, begeleiders, toeschouwers enz..

  Op alle overige tijden is het sportpark niet toegankelijk. Dit wordt door middel van borden aangegeven. Het betreden van het sportpark buiten de toegestane momenten, betekent dus een overtreding van de regels.

  BVCB kan op deze momenten geen verantwoordelijk nemen voor eventuele incidenten.

   

  Pasjes

  Voor ieder team liggen er pasjes klaar waarmee leden toegang krijgen tot de wedstrijden van BVCB 1. Nogmaals het verzoek aan leiders/trainers op deze pasjes op te halen bij de commissiekamer.

  De pasjes geven tevens een mooie korting bij een bezoek aan Josh & Jules in het centrum van Bergschenhoek.

   

  Vriendenloterij

  Na de eerder succesvol gehouden Grote Clubactie hebben een aantal teams (senioren 1, 2 en JO19-1) in november een belactie gehouden voor de Vriendenloterij.

  Het aantal verkochte loten heeft voor een mooi bedrag opgeleverd voor BVCB, nl. EUR 3.500

  Doordat wij waarschijnlijk bij de topverkopers van de maand november horen, komt hier mogelijk nog een mooi bedrag bij.

   

  Grote Clubactie

  De winnaars van de Grote Clubactie zijn al eerder bekend gemaakt. De JO8-2 is als team winnaar uit de bus gekomen.

  Zij hebben inmiddels genoten van hun prijs, nl een middag bij Jumpsquare met een hapje en drankje.