• Beste leden,
   
  Een jaar geleden alweer. Het weekend wat de wereld van BVCB en vele BVCB'ers met een blauw wit hart op zijn kop zette.
  Waar staan wij nu, een jaar later?

  • Verzekeringen > geregeld
  • Sloop > voltooid
  • Tekeningen nieuw clubhuis > gereed
  • Aannemer > bekend
  • Bouwaanvraag > ingediend
  • Financiering > te voltooien
  • Start bouw > te plannen

   
  Voor de financiering zijn er al acties geweest, maar volgen er de komende periode nog een paar mooie activiteiten. Zo zal er een sponsorloop zijn op zaterdag 24 februari. De jeugd van O7 tot en met O13 zal op deze zaterdag hun beste beentje voor zetten en proberen door middel van zoveel mogelijk rondjes te lopen, een mooi bedrag bijeen te halen.
  Dus heeft u het formulier nog niet ingevuld, doe dit snel en kom uw (klein)kind of buurjongen/meisje supporten op zaterdag 24 februari!
   
  In de vorige nieuwsbrief hebben wij reeds de kippenveiling/BVCB feest aangekondigd voor zaterdag 2 maart. De voorbereidingen hierop zijn in volle gang, maar vergen iets meer tijd, dus een nieuwe datum zal spoedig bekend worden gemaakt.
   
  Dan zijn inmiddels ook de formulieren voor de obligatielening beschikbaar en kan hierop worden ingeschreven. Tegen een mooie rente van 4% kunt u als lid, supporter of inwoner van Lansingerland uw bijdrage leveren door één of meerdere obligaties aan te schaffen.
  Het formulier komt spoedig beschikbaar op de website, maar kan ook al opgevraagd worden bij Gerard Lexmond, glexmond@salutisbv.nl en ook eventuele vragen kunnen hier worden gesteld.
   
  Ook op gebied van media is BVCB goed in het nieuws. Zo heeft onze voorzitter, Ronald Helder, afgelopen week een interview gegeven bij RTV Lansingerland.
  Dit interview is te zien via deze link.
   
  In de Heraut is ook een mooi artikel verschenen. Dit is te lezen via deze link.

 • Algemene Leden Vergadering

  Een herhalingsoproep voor de ALV. Deze zal worden gehouden op maandag 26 februari 2024 om 20 uur in onze eigen "nood" kantine.
  Het verslag van de vorige ALV is op te vragen bij Marcel door een e-mail te sturen naar jeugdvoorzitter@bvcb.nl
  Op de agenda staan o.a. de goedkeuring van de cijfers afgelopen seizoen, de laatste stappen rondom de nieuwbouw en de meerjarenbegroting.

 • Cursussen

  Vanuit de gemeente worden er diverse aantrekkelijke cursussen aangeboden. Een van die cursussen richt zich op het preventief handelen en omgaan met storend gedrag. Iets wat regelmatig terugkomt van trainers en leiders.  Dus twijfel niet en meld je aan voor deze cursus.

  *Meld je aan voor de cursus preventief handelen en omgaan met storend gedrag*
  Op maandag 5 februari start om 19.15u in de kantine van CVV Berkel (Het Hoge Land 25) de cursus preventief handelen en omgaan met storend gedrag. Deze cursus is voor iedereen: ouders, trainers, coaches, bestuursleden die meer inzicht willen krijgen in de verschillende soorten van storend gedrag en hoe je hier op dat moment mee om kunt gaan. Via praktijkvoorbeelden en achtergronden. Misschien nog wel belangrijker: hoe preventief storend gedrag binnen jouw training te voorkomen. Praktische tips omtrent organisatie en inhoud van jouw training wordt besproken, je krijgt meer inzicht in je eigen pedagogisch handelen en taal die van grote invloed is binnen dit proces. Na de pauze ga je in een groepje uitdagende casussen aan, om het aangeleerde direct in de praktijk te leren toepassen.
  Én voor KNVB gediplomeerde trainers ontvang je voor het volgen van de cursus 2 licentiepunten! Meld je aan via deze link

  Zaterdag 3 februari

  Maar liefst 38 thuiswedstrijden staan er op het programma voor aan komende zaterdag. Vanaf 08:30 uur is het dus volop bedrijvigheid en staan er vele leuke wedstrijden op het programma.

  BVCB 1 speelt om 14:30 uur zijn eerste thuiswedstrijd na de winterstop. Na een kleine nederlaag afgelopen weekend tegen koploper Spijkenisse, zijn de mannen van Dick Boereboom er op gebrand om de punten dit keer in eigen huis te houden. Op bezoek komt DCV uit Krimpen aan den Ijssel. Gezien de stand op de ranglijst hebben ook zij de punten hard nodig, dus het beloofd een spannende pot te worden.

  Na afloop zorgt zanger Perry voor de muzikale omlijsting en uiteraard ontbreekt het Rad van Avontuur ook deze middag niet.

  Hoofd jeugdopleidingen

  Na 2 jaren waarin de jeugdopleiding van BVCB een mooie impuls heeft gekregen onder aansturing van Mark de Horn als hoofd jeugdopleidingen, heeft Mark besloten om zijn carrière buiten BVCB voort te zetten. Mark zal het seizoen gewoon afmaken en in de komende periode zal BVCB op zoek gaan naar invulling van de ontstane vacature.

  Het bestuur.