• Alhoewel de zomer nadert en iedereen uitkijkt naar zijn of haar vakantie, is BVCB nog allerminst in zomerslaap. In tegendeel zelfs.

   

  Jeugdevent en familiedag 25 juni

  Afgelopen zaterdag was daar de familiedag, met in de ochtend voor de jongste jeugd een zeskamp, in de middag voor de oudere jeugd een demonstratie en workshop van wereldkampioen freestyle voetbal Nasser el Jackson en niet te vergeten het onderling 7x7 toernooi waar weer de mooiste creaties op het veld te bewonderen.

 • Feestavond zaterdag 2 juli Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deze geweldige feestavond (toegang is gratis voor leden als Corona compensatie) en mede mogelijk gemaakt door schildersbedrijf Kievit. De Jongens Van Je Weet Wel zorgen met hun band voor live piano entertainment waarbij het publiek bepaald wat er gespeeld wordt. Wees er dus nog snel bij voor de laatste kaarten.

 • Algemene Leden Vergadering maandag 4 juli

  Nog maar net bijgekomen van een bruisende feestavond, staat er voor maandag 4 juli de Algemene Leden Vergadering op het programma.

  Aanvang is 20 uur in de grote kantine. Agendapunten zijn o.a. de begroting 2022/2023 en samenstelling van het bestuur.

   

 • Vrijwilligers BBQ zaterdag 9 juli En dat echt het allerlaatste voor dit seizoen, de gebruikelijke vrijwilligers BBQ. De uitnodigingen zijn verstuurd via de diverse commissies en besturen, heb je hem nog niet ontvangen? Laat het dan ook even weten bij de verenigingsmanager, hoofdleider of een bestuurslid. Aanmelden kan nog tot en met 2 juli.

 • En alvast een korte vooruitblik naar het nieuwe seizoen. 

  Zoals wellicht reeds gezien wordt het hoofdveld gerenoveerd. Een feestelijke ingebruikname zal aan het begin van het seizoen volgen. Meer info volgt.

  Het bestuur wenst alle leden, supporters en familie een fijne zomervakantie.

   

  Wie zijn zomervakantie wil gaan besteden aan een verbouwing, denk dan nog even aan de deal die BVCB met Wooning heeft gesloten en pak dit voordeel.