•  

  Beste leden,

   
  Terugkoppeling Algemene Leden Vergadering

  Op maandagavond 11 maart stond de ALV op de planning. Er is de afgelopen maanden door veel mensen hard gewerkt op vele fronten. Nog niet alles is tot in de puntjes geregeld en duidelijk, zo wachten wij nog steeds op een bericht vanuit de gemeente op onze eerder toegezonden brief. In het AD is hierover nog een mooi artikel verschenen, te lezen via deze link:  

  BVCB hoopt na kantinebrand op hulp: 'We vragen een steuntje in de rug, moreel en financieel' | Regiosport Rotterdam | AD.nl

  Door het harde werk konden de aanwezige leden bijgepraat worden over o.a. de begroting en het nieuwbouwproces. De begroting en daarmee de financiering van de nieuwbouw werd door de leden goedgekeurd. We hopen binnenkort dan ook de eerste echte bouwactiviteiten te kunnen gaan zien op ons sportpark. Het bestuur is ook verheugd dat Nick Stofbergen is toegetreden tot het bestuur namens de financiële commissie.

  Feestavond
  Op zaterdagavond 25 mei is er een feestelijke avond bij Muller & Co. Op deze avond zullen er fantastische kavels via de bekende kippenveiling worden aangeboden. Deze kavels worden binnenkort al worden gepresenteerd op de website, zodat het bieden kan beginnen. En dat alles natuurlijk met maar een doel: een bijdrage aan de nieuwbouw van het clubhuis. Een bekende zanger zal de avond muzikaal omlijsten. Dus zet 25 mei in de agenda, de aanvang is om 19:30 uur.

   

  3B Cup toernooi op zaterdag 15 juni 2024 bij BVCB en Soccer Boys 

  De voetbalverenigingen in Lansingerland – CVV Berkel, BVCB, Soccer Boys en TOGB – organiseren vanaf 2013 jaarlijks een sportieve 'voetbalstrijd' voor de JO-14 t/m JO-8 plus de MO afdelingen. Doel is het winnen van de 3B Cup! Na een proeftoernooi in 2013 werd het toernooi in 2014, 2015 en 2016 succesvol georganiseerd met als trotse winnaars Soccer Boys (2013), BVCB (2014),  CVV Berkel (2015), TOGB (2016) en BVCB in 2017. Corona en wat andere zaken gooide daarna roet in het eten maar Zaterdag 15 juni is het weer zover !

  Dit jaar zullen +/- 170 teams met in totaal 1500 spelertjes strijden om de zeer begeerde bokaal. Niet zoals andere jaren bij TOGB/Berkel maar dit jaar deels georganiseerd op het complex van BVCB en Soccer Boys. De precieze verdeling wordt nog bekend gemaakt maar alle teams worden verwacht deel te nemen. Inmiddels zijn het bestuur, TC, hoofdleiders en leiders hierover geïnformeerd.

  De organisatie is alles druk aan het plannen en komt binnenkort met meer details, maar zet deze datum alvast in je agenda !
  Hoofdtrainers jeugd seizoen 2024 - 2025

  Ondanks dat het huidige seizoen nog volop gaande is zijn de TC en het jeugdbestuur al volop actief met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Wij zijn verheugd met de invulling van de hoofdtrainers voor het nieuwe seizoen 2024-2025:
  • Jurgen van der Drif  (JO19 Joofdtrainer)
  • Simon Pappot (JO17 Hoofdtrainer)
  • Dion Breugem  (JO15 Hoofdtrainer)
  • Anthony Wolff (JO13 Hoofdtrainer)
  • Abdelilah Oulad Ali L Hadj  (JO12 Hoofdtrainer)
  • Ruben Meijer  (JO11 Hoofdtrainer)
  • Pim Hessel  (JO10 Hoofdtrainer)
  • Fabian Oldenburger   (JO9 Hoofdtrainer)
  • Mouhssine Marchouh  (JO8 Hoofdtrainer)
  • Joey Jagt  ( Hoofd jeugdkeeperstrainer)
  Trainersintenties
  De TC is zeer content met al onze trainers die binnen de jeugdopleiding actief zijn.
  Graag willen wij ook onze jeugdtrainers door gaan in het nieuwe seizoen. Verzoek aan alle trainers om door te geven aan hun TJC of zij ook in het seizoen 2024-2024 onze jeugd willen opleiden.

  Contactpersonen per leeftijdsgroep:
  Pieter van der Haas
  Breedteteams JO18 en JO19
  pieter@vanderhaas.nl

  Natascha van Lith
  Breedteteams JO13 t/m JO17
  hoofdleiderd@bvcb.nl

  Saskia van Vuren
  Meisjesteams
  Saskiavanvuren@gmail.com

  Bas Moret
  JO9 t/m JO12
  basmoret@clubondersteuning.com

  Abdel Afalah
  JO7 t/m JO9
  abdelafalah@hotmail.com

   
  Enquête
  Voor een onderzoek dat wordt gedaan door 2 studenten heeft BVCB jullie hulp nodig bij het invullen voor onderstaande enquête. De enquête gaat over het vrijwilligersbeleid dat wordt aangeboden door BVCB. Klik op de onderstaande link om naar de online enquête te gaan. Hier zullen verschillende vragen worden gevraagd over het vrijwilligerswerk.
  De enquête wordt anoniem ingevuld, graag willen we jullie vragen om de antwoorden zo kritisch en uitgebreid mogelijk op te kunnen schrijven. Dit helpt de studenten om een betrouwbaar onderzoek neer te zetten. In totaal zal de enquête enkele minuten duren, dus graag vragen we jullie om dit in te vullen. 


  Online enquête

   

  Het bestuur wenst iedereen fijne paasdagen en voor de teams die toernooien spelen, natuurlijk veel succes!