• Succesvolle eerste cursusavond jeugdtrainers

  Op vrijdag 14 oktober vond de eerste cursusavond voor de jeugdtrainers. Zo’n 35 trainers hadden zich verzamelt om hun kennis op trainingsgebied op te frissen of uit te breiden.

  Na eerst een korte ronde waarbij iedereen zijn verwachtingen kon opschrijven, ging men buiten aan de slag. De jongens van de JO13-2 hadden zich verzamelt zodat zij bij de trainingsvormen gebruikt konden worden. Het tweede deel van de avond was wat meer theoretisch en hier kreeg iedereen de gelegenheid om zijn ervaringen en/of belemmeringen te delen.

  De tweede avond stond gepland voor 25 november, maar is opgeschoven omdat ook het Nederlands elftal hier zijn tweede WK wedstrijd speelt. Deze is nu gepland voor vrijdag 13 januari.

   

  Meidenafdeling naar vrouwenwedstrijd Feyenoord – Ajax

  Zondag 6 november zullen 124 meisjes, dames, leidsters, trainsters, moeders afreizen richting Varkenoord om de dames klassieker Feyenoord – Ajax bij te wonen.

  Een mooi initiatief van de meidenafdeling. In het kader van het 75 jarig bestaan heeft BVCB aangeboden om het busvervoer te regelen en tevens bij terugkomst te zorgen voor een patatje.

  Wij wensen allen een mooie wedstrijd toe.

   

  Grote Clubactie

  Daar is weer de update. Een aantal teams en zeker een aantal leden zijn zeer goed bezig.

  Echter dit is slechts een zeer klein deel van het ledenbestand. Het overgrote deel van de leden heeft 0 loten verkocht.

  Maar het is nog niet te laat, de laatste verkoopdag is 21 november, dus er zijn nog 3 weken te gaan.

 • BVCB1 op zoek naar eerherstel tegen RVVH

  Als (mede)koploper ging BVCB op bezoek bij Spartaan’20. Helaas kon deze status niet waargemaakt worden en werd er met 2-0 verloren.

  Komende zaterdag (5 november) is er de mogelijkheid om zich te revancheren en de aansluiting bij de kop te houden tegen RVVH.

  De zaterdag wordt afgesloten met een derde helft met zanger Roy van der Sar.

  Ook het Rad van Avontuur draait zaterdag weer. Deze keer met een extra mooie prijs in het kader van het 75-jarig bestaan.

   

  Nieuw buitenmeubilair

  Het is zover, komende dinsdag is de levering van het eerste deel van het nieuwe buitenmeubilair. Weer een stap in de richting van een nog mooier sportpark Sporthoek.

   

  WK wedstrijden Nederlands elftal op groot scherm

  Tenminste 2 wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn tijdens het komende WK te zien op het grote scherm in de kantine.

  Gezellig met je team een wedstrijd kijken onder het genot van een hapje en drankje, dan is vrijdag 25 november de wedstrijd tegen Ecuador een mooie gelegenheid. Deze wedstrijd begint om 17 uur.

  Ook op dinsdag 29 november is de kantine geopend om de wedstrijd tegen Qatar te bekijken. Deze wedstrijd begint om 16 uur, dus mooi op tijd afgelopen om daarna met de trainingen te starten.

  We hopen jullie allen te zien op 25 en/of 29 november!

   

  Kerstvakantie leuke voetbalmiddag met spelers BVCB1

  Nog verder in de toekomst, maar wel goed om alvast te weten.

  Voor de jeugd wordt er een leuke voetbalmiddag georganiseerd door en met medewerking van de spelers van BVCB1.

  Juiste datum en tijden volgen spoedig.

   

  Vrijwilligersactiviteiten inplannen

  Het seizoen vordert, dus plan de vrijwilligerstaken in en voorkom dat er onnodig een incasso voor de niet uitgevoerde taken wordt geboekt.

  Wij zien nog voldoende open plekken in de planning te gevuld moeten worden.

   

  Nieuwe sponsor

  De sponsor commissie heeft weer een goede deal met een nieuwe sponsor kunnen maken. Wat deze deal inhoud voor de leden……………….in de volgende nieuwsbrief meer informatie.

   

  Wooning keukens & badkamers

  Plannen voor een nieuwe keuken of badkamer? Wooning Bergschenhoek heeft een grote keuze, kom eens kijken in de megastore op bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek. Voor leden van BVCB is er ook nog een mooie korting van 10%.

   

  Suggesties/ideeën zijn welkom

  Zijn er wensen, aanpassingen, suggesties over deze nieuwsbrief, laat het ons weten! (verenigingsmanager@bvcb.nl)