• De laatste...

  Alhoewel de laatste van het seizoen 22/23, toch een nieuwsbrief met genoeg interessante informatie.
   

  Terugblik Algemene Ledenvergadering
  Op maandag 3 juli jl. werd de ALV gehouden. Honkbalvereniging Orioles had haar kantine beschikbaar gesteld om deze ALV te houden. Een aantal belangrijke punten passeerden de revue. In het volledige verslag wat later is op te vragen, kan alles worden nagelezen.
  Onderstaand de belangrijkste punten:

  • Stand van zaken met betrekking tot de brand
  • Overzicht financiële situatie (huidige jaargang en begroting 2023/2024)
  • Vrijwilligersbeleid/vrijwilligers inzet
  • Stemmingsronde aanpassing contributie (stijging 5%) = aangenomen. Dit voorstel komt voort uit de algehele inflatiestijging.
  • Stemmingsronde aanpassing vrijwilligersbijdrage (van EUR 75 naar EUR 125)/aantal uren (van 9 naar 12 uur) = aangenomen. Dit voorstel moet een impuls zijn om het vrijwilligerswerk samen met elkaar te gaan doen.

   
  Update brand/nieuw clubhuis
  Het vaste punt in de nieuwsbrief, maar er is positief nieuws te melden.
  De sloop is nu echt begonnen en eind volgende week moet dit werk zijn afgerond.
  Inmiddels is ook de selectie van de architect achter de rug. Met de bouwcommissie wordt in diverse sessies gewerkt aan de eerste schetsen van het nieuwe clubhuis.
   
  Ook hebben wij van Timo Scholten (vader van jeugdleden Luuk en Bart) namens McCoy en Partners een mooi bedrag geschonken gekregen.

 • Jeugdselectietrainers seizoen 2023/2024 


  BVCB heeft jeugdselectietrainers voor volgend seizoen compleet. Maandag 19 juni jl hebben alle jeugd selectietrainers hun handtekening gezet onder hun contract voor het seizoen 2023/2024.
  Reeds in december 2022 is de selectie procedure gestart voor het komende seizoen. Welke trainers zouden en welke trainer zouden vertrekken. Uitgangspunt is het jeugdvoetbal beleidsplan welke eerder dit seizoen is gepresenteerd. Tot tevredenheid van de gehele technische jeugdcommissie was al vrij snel bekend welke trainers de selectie teams voor het komende seizoen gaan trainen. Hierbij is er een goede mix van vers bloed, ervaren krachten en jonge talentvolle trainers die ook nog bij BVCB actief zijn.

  JO19-1 René Koetsenruiter
  JO19-2 Sebastiaan de Bree (niet op foto ivm huwelijksreis)
  JO17-1 Simon Papot
  JO15-1 Wesley van der Molen/Nick Walbeek (niet op foto)
  JO14-1 Ronnie Rameswar
  JO13-1 Ronald Stok/Lars Lucas
  JO12-1 Anthony Wolff
  JO11-1 Nasser Rahmoe
  JO10-1 Dion Breugem
  JO9-1 Pim Hessel/Luke den Ouden
  JO8-1 Fabian Oldenburger (niet op foto)
  Keeperstrainer Joey Jagt
   

 • Hoofdleider JO7/8/9 gezocht

  Voor onze jongste jeugd zoeken wij een nieuwe hoofdleider. De afgelopen jaren heeft JanJaap Rodenburg deze rol met verve vervuld en een mooie basis neergezet.  Als hoofdleider voor de JO7, JO8 en JO9 ben je het aanspreekpunt voor leiders, trainers en waar nodig ook voor ouders.  Dit is de afdeling waar de meeste nieuwe leden zich aanmelden en ben je dus het gezicht van de club. Via een vast proces begeleid je nieuwe leden binnen de club, stem je af over eventuele proeftrainingen, alvorens ze in overleg met de TJC in een team worden ingedeeld en hun kledingpakket krijgen.
   
  Naast deze ontvangst van nieuwe leden, ben je als hoofdleider ook lid van het jeugdbestuur. Deze groep van enthousiaste hoofdleid(st)ers geeft gezamenlijk sturing aan de bloeiende jeugdopleiding van BVCB.
   
  Lijkt het je leuk om deze rol te vervullen, wil je meer informatie over de inhoud of wil je eens spreken met een van de andere hoofdleiders, neem dan contact op met de jeugdvoorzitter 

  Woensdagen juli Tour der Tochten Toernooi
  Op de 4 woensdagen van juli vindt het jaarlijkse TDT toernooi plaats.Naast de mogelijkheid om zelf ook nog te trainen of een potje voetbal te kijken, is op deze avonden ook de buitenbar geopend.
   

  Het bestuur wenst iedereen een mooie zomervakantie toe en tot snel weer bij BVCB!