• Brand


  Natuurlijk blijven de gevolgen van de brand ons voorlopig bezighouden. Ondanks dat er zichtbaar nog niets waarneembaar is, zijn een aantal mensen dagelijks bezig met diverse zaken om de volgende stappen te kunnen zetten.

  Zo is er inmiddels duidelijk welke partij de sloop voor zijn rekening gaat nemen. Maar voordat hij kan beginnen dienen nog een aantal verzekeringstechnische zaken afgehandeld te worden. Doordat er diverse verzekeringen (inboedel, opstal, bedrijfsschade) zijn, moeten er ook veel documenten en informatie worden aangeleverd. Ondanks dat dit aanvankelijk nogal wat hobbels opleverde, is er inmiddels goed nieuws en worden de laatste puntjes op de i gezet, waarna de sloper dus echt aan de slag kan. 

  Na sloop komt opbouw. Ook hier is een begin gemaakt. Onlangs is met een groep van zo'n 30 personen met allerlei bouwkundige achtergrond een kick off meeting geweest. Naar aanleiding hiervan zijn diverse werkgroepen geformeerd die een vervolg hieraan gaan geven. Ook is een offerte goedgekeurd voor de herstelwerkzaamheden aan het kleedkamergebouw/commissiekamer.

  En intussen............waar blijft de noodvoorziening? Een aanvankelijke keuze qua locatie en materiaal, bleken toch uiteindelijk een veel te dure oplossing. Op dit moment worden een aantal alternatieven afgewogen om een noodvoorziening op het terras te plaatsen.

  Zodra er duidelijk is welke noodvoorziening we gaan plaatsen, de sloop gaat plaatsvinden en/of de herstelwerkzaamheden aan het kleedkamergebouw/commissiekamer gaan beginnen, laten we dit natuurlijk weer weten.

   

  Voorlichtingsbijeenkomst

  Om alle leden weer even bij te praten wat er de afgelopen periode is gedaan en wat er de komende periode te gebeuren staat, organiseren we weer een voorlichtingsavond. Deze zal zijn op woensdag 10 mei om 20.00 uur in de kantine van Orioles (honkbal).

  Wij hopen jullie daar te zien en uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

 • Crowdfunding

   

  • Voetbalquiz 12 mei (kantine CVV Berkel)
  • Bingo 12 mei/25 mei (Brandweerkazerne Berkel, 12 mei is uitverkocht, 25 mei zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar)
  • Ronde tafel feest 13 mei
  • Flessen actie Jumbo


  En verder.......

 • Sponsoring
  Sinds het najaar van 2022 is BVCB is een mooie sponsor rijker, de Hell's Kitchen Horeca Groep. Wie deze sponsor is, klik op de link:

  Herman Hell: "Wij zijn geen eigenaar van de horeca, wij mogen er een tijdje op letten". | BVCB

  Er lopen diverse initiatieven en in de nabije toekomst zullen er ook nog andere volgen, maar de volgende staan in ieder geval gepland:

 • JO19-1 Kampioen


  Zaterdag 22 april, een aantal wedstrijden voor het eind van de competitie, het kampioenschap al in de wacht slepen. Hiervoor moest er wel gewonnen worden van Zeeburgia in Amsterdam.
  Lees meer over deze wedstrijd op onze website.

 • Volgend seizoen

  BVCB is achter de schermen ook al druk in de voorbereidingen voor volgend seizoen. Zo keert Max van Dijk terug naar BVCB.

  Het volledige bericht hierover is te lezen via:

  Max van Dijk keert terug op het BVCB-nest | BVCB

   

  Daarnaast wordt ook het technisch jeugdbeleidsplan steeds duidelijker zichtbaar.

  Zo zijn inmiddels de hoofdtrainers voor alle jeugdcategorieën ingevuld.

  Volgende stap is het opzetten van de teamindelingen voor volgend seizoen. De TJC van de betreffende afdelingen voeren hier de regie in en managen dit proces met alle geledingen.

  Mede dankzij de samenwerking met de hoofdleider(s) en de scouts verloopt dit proces weloverwogen.

  Tijdens de bijeenkomsten in mei zullen de TJC’s en hoofdleider(s) de opzet presenteren aan de leiders/trainers.

  Daarna kunnen er nog de laatste details worden afgestemd en volgen half juni de teamindelingen voor het seizoen 23/24.

  Kortom, de jeugdopleiding van BVCB draait op volle toeren en de doelstelling is om zowel het huidige seizoen op een mooie manier af te sluiten en reeds de basis van de organisatie voor het nieuwe seizoen, verenigingsbreed, in goede banen te leiden.

   

  Denkt u ook nog even aan…………..

  1. BVCB sinds 1 januari geheel rookvrij is, dit geldt ook voor de trainingsavonden.
  2. Neem geen glaswerk mee naar de velden! En ook voor de overige verpakkingswaar die leeg is, graag de hiervoor bestemde afvalbakken gebruiken. Helaas worden regelmatig dit soort materialen op of langs de velden gevonden.
  3. 4 mei is BVCB wel geopend, maar wij vragen de trainers rekening te houden met de Nationale Dodenherdenking. Dus eindig de training iets eerder en/of start de training iets later.

   

  Verenigingsmanager

  Het kan iedereen haast niet ontgaan zijn, maar de afgelopen weken was verenigingsmanager Ed Hulshof niet op de club.

  Reden: een knie operatie. De operatie is geslaagd, het herstel neemt even wat tijd in beslag.

  Na een aantal weken rust, worden inmiddels weer voorzichtig de eerste stapjes buiten de deur gezet en is hij zelfs al weer op de club gesignaleerd.

  Wij wensen Ed natuurlijk een verder voorspoedig herstel.