• Zonder (goed) materiaal is er geen beginnen aan! Dagelijks gebruiken we op de club ontzettend veel spulletjes om het voetballen mogelijk te maken. Denk aan ballen, die per leeftijd variëren in grootte en gewicht, hesjes, dopjes, pionnen, doeltjes, een ballenbak (kliko), elektrische pompen, waterzakken, bidon’s en ga zo maar door.

   

  Veel van deze spullen zijn gekocht door de vereniging en worden daar ook beheerd en opgeslagen. Om dit goed te kunnen beheren, onderhouden en in voorkomend geval aan te vullen is er al geruime tijd behoefte aan een materiaal beheerder(ster).

 • Vanaf heden is Marnix Verboon bereid gevonden om deze mooie, verantwoordelijke rol op zich te nemen. Hij is al voortvarend aan de slag gegaan om het ballen-voorraadhok eens grondig op te ruimen en in te richten. In het verleden heeft Marnix al opgetreden als coach van de JO19-5 en JO15-2, dus hij is geen onbekende meer binnen de club.

  We zullen Marnix vanaf nu regelmatig aan het werk zien en hij is dan ook het aanspreekpunt voor leiders en trainers voor al het trainingsmateriaal.

  Ook zal Marnix regelmatig controleren of alle ballen weer terug zijn gekomen na een training en kunnen de kaderleden kapotte spullen inleveren en eventueel ruilen (oud tegen nieuw).

 • Vermissingen zullen worden geregistreerd en gemeld en afhankelijk van de oorzaak wel of niet door de club worden vervangen. Daarom de oproep aan alle spelers en kaderleden om te zorgen dat je zuinig bent op wat er beschikbaar is en dat je weer compleet bent met inleveren.

   

  Niet compleet is dus de bosjes in om te zoeken naar ballen. Als je een bal over het net heen schiet, ga je die dus halen………

   

  Het liefst is Marnix is bereikbaar via WhatsAp: 06-46169208 (niet via mail)

   

  Marnix kan zeker nog een of meerdere collega’s gebruiken.

   

  Lijkt dit je ook iets? Laat maar weten via info@bvcb.nl