• 27-11-2021   VVOR 6- BVCB 9: 2-5 (1-2)

  Met deze speelronde tegen VVOR zijn de belangen groot als het gaat om de punten die voor beiden teams welkom zijn gezien de stand op de ranglijst.[9 en 10] Na aftrap is er na de regen ook al snel BVCB dat zich laat zien voor het VVOR doel als Roy prima Raoul in staat stelt voor strak schot op de doelman.

 • Met een gedegen start zet BVCB druk en is de eerste goede opzet naar het VVOR doel als Pieter een pass geeft op Roy maar de gladde bal schiet van zijn schoen.

  Al snel gaat hij na assist van Mark in de herkansing en is er al snel de 0-1 voor BVCB. VVOR dat niet verder kwam dan een aanval over links met prima ingreep van Mark ziet zo verder gelaten toe hoe BVCB de bal rond laat gaan. Het niet uitblijven van weer een BVCB treffer voor de 0-2 door Koen na assist van Sebas komt voor VVOR niet als verrassing en voorziet een lastige middag. Vervolgens komt het al snel weer goed weg door een schoten van Raoul op paal en lat. 

 • Na weer een moment van score door Roy na assist Sebas word deze afgekeurd op buitenspel en laat de warrige scheidsrechter Madarhi zich voor het eerst gelden en is er graag de uitleg aan BVCB.

  In het heersende spel van BVCB dat zich tekort doet om verder uit te lopen is het zeker de leidsman die er de spanning in wil houden voor VVOR door een simpele strafschop te geven vanwege bal op de lage arm van Timo en de buitenkans benut 1-2. 

  BVCB maakt het zich zelf hierna even moeilijk door slordige passing mede door invloed van de man van dienst die steeds meer voor alles ging fluiten.

 • Zo ook het moment van optreden op de sliding van Raoul naar de bal vond hij nodig een belachelijke gele kaart te trekken met weer de nodige discussie in het veld en vervolg BVCB met wat minuten te spelen met tien spelers naar de rust. Na de thee met intentie direct druk te zetten en simpel spelen tegen deze zwakke tegenstander pakt dit al snel goed uit.

 • Als uit een goede corner van Kees VVOR de bal niet goed weg krijgt voor het doel komt de bal voor de voet van Joost en prima de bal achter de goalie tikt voor 1-3.Onnodig brengt BVCB zelf VVOR terug in de wedstrijd als er een communicatie fout gaat tussen Mike en doelman Mark in een bal die onder hem door gaat 2-3. Spanning terug zou je denken maar direct slaat BVCB toe voor de 2-4 door Daan na goed aanspelen van Roy en is ook alle hoop wel vervlogen bij VVOR.

  Zichtbaar is na deze treffer het betere spel aan BVCB dat veel op de helft van VVOR mag combineren en zoekt naar de kansen om de stand meer aanzien te geven.

 • Die komt er alsnog in de slotfase na goed door lopen van Daan naar de zestienmeter waaruit hij de bal prima naar de voet van Pieter speelt en met een mooi schot de doelman het nakijken geeft voor 2-5 en deze ook genoteerd kan worden maar niet door de scheidsrechter die in tweede helft wel in betere doen was maar in zijn administratie een eindstand van 2-4 vermeld.

  Alsnog mag het de vreugde niet bederven aan BVCB kant en kijken we niet op een doelpunt tegen dit VVOR dat deze middag zeer zwak was. Zaterdag: BVCB 9 - DWO 9 15.45 u

 • Verslag en foto's: Ton Versprille     Facebook: klik HIER