• Mirren en Geneviève in actie voor stichting Haarwensen

 • Mirren Stofbergen en Geneviève Ghazi uit de JO9-5 zijn de afgelopen weken druk in de weer met het verzamelen van lege flessen. Waarom? Ze zamelen geld in voor het goede doel. 

  Mirren heeft al lang geleden besloten om een jaar lang haar haar te laten groeien om dan, als het lang genoeg is, het af te laten knippen voor stichting Haarwensen. Deze stichting schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Het verliezen van haar heeft vaak een grote impact en met een kaal hoofd kan een kind zich minder zelfverzekerd voelen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan leeftijdgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak erg duur en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Vandaar Stichting Haarwensen! 

  En nu het bijna zover is dat Mirren haar haar lang genoeg is, zijn de meiden geld aan het inzamelen voor Stichting Haarwensen. Dit door lege statiegeld flessen te verzamelen. Ook zijn er contante bijdragen ontvangen.

  Heeft u nog flessen over? Of wilt u doneren? Mail nickstofbergen@hotmail.com

  Ze roepen andere meisjes en vrouwen op om ook te doneren. 

  Kijk voor meer informatie op de website haarwensen.nl.