• Maatregelen sport vanaf vandaag 18.00 uur

 • Beste sporters,

   

  De persconferentie van gisteravond zal niet aan uw aandacht ontsnapt zijn. Het is duidelijk dat door de zorgwekkende ontwikkelingen van de afgelopen weken extra maatregelen noodzakelijk zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zoals premier Rutte aangaf, doen sportverenigingen hun uiterste best en houden zij zich over het algemeen goed aan de regels. Toch is het noodzakelijk om extra maatregelen te treffen in de sport. Met dit bericht informeren wij u over deze extra maatregelen die ingaan op dinsdag 29 september om 18.00 uur.

   

  Wedstrijden en trainingen zonder publiek

  Alle sportwedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Ook bij de training mogen geen mensen komen kijken. Om naleving van de maatregelen te vergemakkelijken, geven wij u in overweging om zoveel mogelijk alleen sporters toe te laten op de sportaccommodatie. Na het sporten verlaten zij zo snel mogelijk de sportaccommodatie.

   

  Sportkantines en kleedkamers dicht

  Per dinsdag 29 september 18.00 uur zijn de sportkantines gesloten. Het doel is om sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, maar te voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen.

   

  Uitzondering maximale gezelschapsgrootte en samenkomsten

  Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen en de samenkomst van 30/40 personen. Een sportteam mag dus bij elkaar komen voor trainingen en wedstrijden. Vooraf en na afloop geldt de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen voor sporters vanaf 13 jaar wel. Het is daarom de bedoeling dat de sporters na het sporten de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.