• KNVB Bekerfinales bij BVCB, JO19-3 in de finale!

  • Komende zaterdag 1 juni 2024 is BVCB het strijdtoneel voor maar liefst 10 bekerfinales, georganiseerd vanuit de KNVB. Verschillende teams uit de regio komen naar Bergschenhoek om de felbegeerde bekerwinst binnen te slepen. Onze JO19-3 staat ook in de finale en mag op ons eigen sportpark aantreden tegen RKDEO uit Nootdorp.

    De tien finales zijn verspreid over de dag en worden gespeeld in drie tijdsblokken: 9:30, 11:30 en 14:00. In het onderstaande speelschema is te zien welke teams er naar BVCB komen. Bij een gelijkspel zal er, op één wedstrijd na, direct een beslissing worden genomen met strafschoppen. Bij de wedstrijd tussen Forum Sport 3 en Smitshoek 2 zal bij een gelijkspel eerst een verlenging (2x15min) worden gespeeld. We verwachten op deze dag veel publiek, het verzoek is om met de fiets naar de club te komen.

    BVCB JO19-3 staat in de finale en mag aantreden op ons eigen sportpark. Om 11:30 voetballen zij tegen RKDEO uit Nootdorp, de wedstrijd zal worden gespeeld op veld 2. Onze bekerhelden hebben jullie steun hard nodig! Kom naar BVCB en steun onze JO19-3 naar de bekerwinst!

    Graag tot zaterdag!