• JO17-3 ongeïnspireerd onderuit tegen VOC JO17-2; 0-2.

Na de overwinning in de eerste competitieronde tegen Zestienhoven JO17-1 vandaag wedstrijd 2 tegen VOC. Voor de Kerst kwamen we VOC ook al tegen, toen speelden we uit en namen we de punten mee uit Hillegersberg. Wellicht dat die overwinning de oorzaak was dat er vandaag wellicht te gemakkelijk werd gedacht dit varkentje wel even te wassen. Een half uur later dan gepland, om even voor twaalf, werd er uiteindelijk pas afgetrapt.

De eerste helft gingen we gelijk op, kansen wisselden over en weer. Jona, was de eerste helft onze grensrechter en wellicht de beste man van ons team, helaas stond hij langs de lijn en niet in het veld. Een vanaf de rechter zijkant voorgetrapte bal van Kevin valt achter de rug van de keeper van VOC tegen de paal en is ons eerste wapenfeit. VOC komt een aantal keer gevaarlijk voor Thijs, maar doeltreffend zijn zij ook niet. De grootste kans komt van Wesley, die halverwege de tweede helft is ingevallen, na een skivakantie en een wedstrijd gefloten te hebben. Vanaf links haalt hij vanaf de rand van het strafschopgebied verwoestend uit, zijn bal slaat onder de lat en komt weer terug het veld in, waar Kevin de bal nog over de lijn probeert te schieten. Helaas werkt de verdediging van VOC de bal weg.

Na de rust worden we direct op achterstand gezet. Alsof we niet wakker uit de kleedkamer zijn gekomen komt VOC dwars door onze linies en scoort zonder dat iemand een been uit steekt, 0-1. Ook na deze goal komen we niet in ons spel. Een gemis aan scherpte en ongeconcentreerd ploeteren we voort. Het is tekenend voor de wedstrijd dat Taylan, voor de tweede achtereenvolgende wedstrijd, met geel van het veld wordt uitgestuurd. Casper probeert nog even voor te gaan in strijd, maar ook dat levert niets anders op dan alleen maar meer overtredingen en een scheids die de boel plat fluit. Echte kansen krijgen we niet deze tweede helft, ballen van achteruit, op onze alleenstaande spitsen leveren niets op. Vlak voor tijd maakt VOC het karwei af en scoort de 0-2.

Jongens, dat kan veel beter. Zaterdag nieuwe kansen…….