•  

   

  Hoe gaaf is het om getraind te worden door een oudprofvoetballer die bij Feyenoord en Ajax heeft gespeeld? Die ook voor het Nederlands Elftal uitkwam? Door iemand die trainer is geweest van profclubs als Sparta en PEC Zwolle? Die als trainer BVCB naar de eerste klasse heeft geloodst? Dat is toch vet? Schrijf je daarom nu in voor de voetbalschool van Jan Everse.

  Op 6 oktober wordt er gestart met een voetbalschool op het complex van BVCB, die de naam van Jan Everse zal gaan dragen. Er zal eerst een inloopochtend worden georganiseerd op 29 september, waarbij iedere speler of speelster welkom is, ook van buiten BVCB, in de leeftijd van O9 t/m O15.

  Daarna zal er op 6 oktober worden gestart met de trainingen, die een uur en een kwartier gaan duren. Er wordt gedurende het voetbaljaar 3x een cursus van 10 trainingen gegeven, in totaal dus 30 trainingen.

  Als je een keer verhinderd bent, kan je de training altijd inhalen op een latere datum. Daar worden extra dagen voor gebruikt.

 • Beter worden in het o zo moeilijke voetbalspel

  Jan Everse: “ Ik heb er heel lang over nagedacht of ik, ondanks de vele verzoeken, wel zou willen beginnen met een voetbalschool. Ik vond het uiteindelijk zo’n grote uitdaging om te laten zien dat je kinderen echt beter kan laten voetballen, dat ik de knoop heb doorgehakt en toch met een voetbalschool start.

  Tijdens deze cursus worden de functionele technieken veelzijdig geoefend. De manier waarop wij in deze cursus met de kinderen aan de slag gaan, zal leiden tot een enorme verbetering van hun vaardigheden. Ik kan na zoveel jaar actief te zijn geweest op alle niveaus in de voetbalwereld, prima beoordelen wat werkt en wat niet werkt. Omdat de kinderen zich sterk gaan verbeteren, zullen zij veel meer plezier aan het geweldige, maar o zo moeilijke voetbalspel gaan beleven.

  Wij zullen tijdens de cursus de kinderen regelmatig testen op hun vaardigheden en deze gegevens zullen wij delen met de kinderen en indien gewenst, met hun ouders. Zo kunnen wij laten zien welke progressie de kinderen maken gedurende de cursus”.

 • Voetbalvisie van Barcelona

  De trainers zijn spelers uit de selectie van BVCB, die alles perfect aan de kinderen kunnen voordoen. Want dat is heel erg belangrijk. Tevens beschikken zij over de kwaliteiten om de kinderen met de juiste coaching te helpen bij de uitvoering.

  De filosofie achter deze cursus is gebaseerd op de voetbalvisie bij Barcelona: Voetbal is een teamsport waar samenspel de basis is. Hoe beter je de basistechnieken beheerst, des te beter wordt het samenspel, maar vooral het plezier.

  Kosten voor de voetbalschool

  De prijs voor een cursus van 10 trainingen bedraagt € 150,00, dus € 15,00 per training.

  BVCB leden krijgen 10% korting.

  Het inschrijfgeld dient voor de start van iedere cursus betaald te zijn.

  Schrijf je je gelijk in voor 2 cursussen, dan krijg je een mooie tenue cadeau! En schrijf je in voor 3 cursussen dan krijg je behalve een tenue ook nog eens een fraai trainingspak cadeau!

  Een gedeelte van de opbrengst van de voetbalschool komt ten goede aan de jeugdopleiding van BVCB.

 • Inschrijven gratis inloopochtend

  Kinderen, jongens en meisjes,  die de gratis inloopochtend op 29 september willen bijwonen, kunnen dit aangeven per e-mail naar het volgende e-mailadres: j.everse@kpnmail.nl.

  Dit kan al vanaf vandaag.

  Je moet je naam, leeftijd, de club en het team waar je in speelt er bij zetten, zodat wij iedereen goed kunnen indelen. Dit geldt voor ieder kind, ook niet-BVCBleden.

  Ben je geen lid van een club, zet dat er dan even bij.

  De inloopochtend is vanaf 10.00 uur. Na aanmelding krijg je verdere informatie.

  In de week daarna, kun je je inschrijven voor de cursus.

  De trainingen starten om 10.00 uur tot 11.15 uur en van 11.15 uur tot 12.30 uur, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

  Het schema van de trainingen volgt later, maar is in principe iedere zondag. Uitgezonderd de vakantiedagen.

  Tot de 29e !!