• Inschrijven voor: bardienst, gastheer/vrouw, scheidsrechter weer zichtbaar in de voetbal.nl app

 • Beste spelende leden van BVCB en ouders van spelende jeugdleden,

   

  Zoals inmiddels bij de meeste leden bekend is, vragen wij alle leden om verenigingstaken uit te voeren bij BVCB.

   

  Heel in het kort komt het vrijwilligersbeleid van BVCB erop neer dat ieder spelend senior lid dan wel ouders van spelende junior leden gedurende het voetbal seizoen enkele verenigingsstaken dienen uit te voeren.
  Je kunt je bijdrage leveren door je op te geven voor bestuurs- of commissietaken, je kan gedurende het gehele seizoen je dienstbaar maken als trainer of leider, je kan je inschrijven voor 3 bardiensten of gastheerschap diensten, je kan je opgeven als scheidsrechter, of je kan je verenigingstaken afkopen voor 75 euro.

   

  Je kan je vanaf heden inplannen voor 1 of meer vrijwilligersdiensten voor de eerste seizoenshelft.

   

  Een instructiefilm kan je zien via deze link https://www.bvcb.nl/inplannen-bardiensten/.

  Als je vorig seizoen je verenigingstaken hebt afgekocht, sta je automatisch op de afkooplijst voor dit seizoen en ontvang je in september de factuur hiervoor, tenzij je jezelf alsnog actief aanmeldt voor een verenigingstaak. Doe dit graag zo snel mogelijk, zodat de bar goed bezet is! Hiertoe gebruik je de voetbal.nl app

  Als je de eerste seizoenshelft geen verenigingstaak hebt uitgevoerd, kom je eveneens automatisch op de afkooplijst te staan. De afkoopfacturen van 75 euro worden dan in januari 2023 verstuurd en geïnd.

   

  Mocht je vragen hebben over het vrijwilligersbeleid, het inplannen van je diensten en dan wel vragen hebben ten aanzien van commissie of bestuurstaken, dan kan de verenigingsmanager Ed Hulshof je verder helpen. Stuur daartoe een mailtje naar verenigingsmanager@bvcb.nl. Voor vragen over bestuurs- en of commissie taken, zie voor contactpersonen per commissie het vrijwilligersbeleidsdocument op de site van BVCB via https://www.bvcb.nl/commissies

  Samen zijn we BVCB en zonder u kan BVCB niet, dus geef je op voor een bestuurstaak, een commissietaak, als scheidrechter of schrijf je nu in voor 3 bar- en/of gastheerschap diensten.

   

   

  Tot snel in de kantine van BVCB.