• Herinnering aanmelding vrijwilligerstaken 2023/2024

 • Beste leden en ouders van junior leden van BVCB,

  Hierbij een herinnering om je uiterlijk 30 november 2023 aan te melden voor de invulling van de vrijwilligerstaken voor het seizoen 2023/2024.

  Er zijn nog genoeg taken om dit seizoen in te vullen en het zou fijn zijn als we dit tijdig met elkaar als vereniging voor elkaar gaan krijgen.

  Let op dat jouw aanmelding voor eind november binnen is, dat is namelijk het moment waarop bepaald wordt of de afkoop van de vrijwilligerstaken in rekening gebracht gaat worden. Mocht je bewust voor afkoop kiezen dan is dat uiteraard ook een optie, maar gezien de hoeveelheid werk die er zeker dit seizoen ligt kunnen we alle handjes heel goed gebruiken.

  Gelukkig zijn er al vele leden die hun vrijwilligerstaken hebben opgepakt of zich daarvoor hebben aangemeld. Daarvoor onze dank en de opmerking dat bovenstaande uiteraard niet voor hen geldt.

  Aanmelden kan als volgt:

  -          Via de voetbal.nl app kan je inschrijven voor bardiensten, gastheer/gastvrouw en voor hulp bij het onderhoud aan het clubgebouw/terrein.

  -          Voor de activiteiten in het kader van de herbouw van de kantine, zie daarvoor de link naar: Help ons met de herbouw van de kantine | BVCB

  -          Voor het aanmelden van deelname aan de commissies stuur een mail naar vz-vrijwilligers@bvcb.nl  (voor een overzicht van de commissie zie de link naar: Commissies | BVCB )

  Op het gebied van de herbouw en het gebied van de commissies zoeken we naast handjes ook mensen die de kar willen trekken in algemene zin of voor een bepaald onderdeel. Dat kan heel breed en divers zijn en we staan daarbij ook open voor ideeën vanuit de leden. Denk daarbij ook eens aan de mogelijkheid om met bekenden, teamleden gezamenlijk een activiteit op te pakken.

  De meest urgent in te vullen taken op dit moment zijn:

  -          Begeleiden van het pupillenteam van de week bij de wedstrijden van BVCB-1

  -          Poortwachter(kassier) bij de thuiswedstrijden van BVCB-1 (inzet met vast karakter, 1.5 uur voor aanvang van de wedstrijd)

  -          Hulp bij het schoonmaken van de toiletten (op zaterdagen om 11hr en om 14hr)

  Voor de uitgebreide beschrijving van het vrijwilligersbeleid, de mogelijkheden en de afkoopregeling zie de link naar: vrijwilligersbeleid-BVCB-2023-2024-vs1_-003.docx (live.com)

  Voor vragen over bovenstaande neem gerust contact met ons op via mail: vz-vrijwilligers@bvcb.nl of telefonisch met de verenigingsmanager: 06-11887777.

  Alvast bedankt voor je reactie,

  Met sportieve groeten, de vrijwilligerscommissie