• Help ons met de herbouw van de kantine

 • Aanmelden of ideeën? Stuur een mail naar activiteiten@bvcb.nl

  Financiële bijdrage leveren? Kijk bij het kopje 'donaties'

  We zijn begonnen met het herbouwen van onze kantine. De afgelopen tijd is er veel aanbod van hulp geweest, daar zijn wij zeer dankbaar voor. Het is een flinke taak om alle hulp te categoriseren en te inventariseren waar we het aanbod van hulp kunnen plaatsen. Gelukkig wordt het voor het bestuur steeds duidelijker wat voor taken en klussen er voortvloeien uit de vraagstukken die er zijn.

  Het plan is om projectteams te gaan vormen die deels aansluiten bij de huidige commissies die al functioneren. We merken dat de druk op sommige vrijwilligers enorm oploopt, hulp in sommige hoeken is van harte welkom. Helaas hebben wij niet van ieder lid inzichtelijk wat zijn of haar expertises zijn, laat ons dus weten of je over een verborgen talent beschikt.

  Na de inventarisatie gaan wij een bijeenkomst inplannen waar we bijeen komen en met elkaar concrete vervolgstappen gaan bepalen, op deze manier wordt jouw rol ook duidelijk en kunnen we jouw talent zo goed mogelijk benutten.

  De volgende projectteams zijn zojuist ingericht:

  Projectteam noodvoorziening

  Het team richt zich op de noodvoorzieningen die getroffen moeten worden totdat de nieuwe kantine functioneert. Denk hierbij aan de voorziening op het terras, noodkantine en kleedkamers die tijdelijk worden gebruikt als opvang. Je denkt vooral na over functionaliteit, veiligheid en alle aspecten die erbij komen kijken.  

  Projectteam activiteiten

  Dit projectteam sluit aan bij een al actieve groep vrijwilligers, namelijk de activiteitencommissie. Dit team heeft een onwijs belangrijke rol in de herbouw van onze kantine. Door het organiseren van verschillende activiteiten, gericht voor alle doelgroepen, hopen we de binding met onze leden te behouden en kunnen sommige activiteiten zorgen voor extra inkomsten die van groot belang zijn voor de herbouw.

  Projectteam onderhoud

  Er zijn extra klussen bijgekomen in het onderhoud van bijvoorbeeld de noodvoorzieningen en de kleedkamergebouwen waar door het wegvallen van de kantine meer druk op ligt. Er is een enthousiast team met vrijwilligers actief in onze onderhoudscommissie, maar kunnen altijd hulp gebruiken met klusjes waar expertises voor nodig zijn.

  Projectteam nieuwbouw

  Het is bekend dat we afscheid moeten nemen van het huidige kantinegebouw, daar moet een nieuw gebouw voor terugkomen. Dit is een flinke klus waar verschillende expertises voor nodig zijn, denk aan vrijwilligers voor het financiële plaatje, architecten, inrichting etc.

  Projectteam algemeen – oproep

  Er blijven altijd algemene klussen liggen die we niet kunnen koppelen aan een projectteam. Als er een projectteam een ‘oproepkracht’ nodig heeft met een bepaalde expertise, kan er beroep op je worden gedaan. Je kan invliegen wanneer nodig, ook voor klussen die misschien meer te maken hebben met de al bestaande (incidentele) vrijwilligerstaken.

  Hulp in de vorm van een financiële bijdrage

  Je kan ons ook helpen door een financiële bijdrage te leveren, we gaan iedere cent nodig hebben voor de opbouw van onze nieuwe kantine. Het is goed om te melden dat er binnenkort ook diverse acties worden opgestart, hier zal meer informatie over volgen. Kijk op de pagina 'donaties' voor meer informatie en een rekeningnummer waar je een donatie kan doen.

  Aanmelden

  Aanmelden kan door een mail te sturen naar activiteiten@bvcb.nl, deze mailbox wordt goed bijgehouden door de activiteitencommissie en het bestuur. Benoem hierbij hoe jij jouw rol voor je ziet en waar je bij kan helpen. Voor ons is niets te gek, dus meld je vooral aan. Je zal worden betrokken bij de plannen en we zullen met elkaar bekijken hoe we jouw aanmelding het beste kunnen inzetten.

  Samen bouwen we aan een mooie toekomst!

  Het bestuur