• Met SDV als tegenstander verwachten we een lastige middag wetend uit verleden. Na 10 minuten met nog nauwelijks aan de bal te zijn geweest zijn er zo de beste kansen voor SDV, dat prima druk zet op de helft van BVCB. Na wat waarschuwingen voor het doel van Mark is het niet raar als zij op 0-1 komen na een bal van links die voor het doel wordt afgerond.

    Even komt BVCB onder de druk uit en is het Laurens die voorzet op Raoul maar deze komt net te kort om doeltreffend te zijn, met aan SDV kant 2 kansen vrij voor BVCB doel is Mark die erger voorkomt. In de 30e minuut een vrije trap van centrale verdediger Mark die het hoofd van Raoul vindt en goed binnen knikt: 1-1. De vreugde was zo maar kort als SDV even later op 1-2 komt met een afvallende bal en doelman Mark kansloos is op de inzet, de 1-2 lag er nog niet in of daar was de 1-3 al, als centrale verdediger Mark de spits uit wil kappen en dat doorziet en 1 op 1 op de doelman af gaat en er 1-3 van maakt. BVCB geeft zo erg makkelijk de doelpunten weg en wordt nog een heel karwei om nog terug te komen, zeker als het voor rust ook nog 1-4 wordt, dat iets weg had van buitenspel maar het dus niet was.

    In de rust stevige woorden van aanvoerder David naar het team toe trachten we de stand nog wat aanzien te geven.
    Na toch weer goede SDV kansen doet BVCB weer wat terug door een treffer van Kees-Jan: 2-4. Als de 2-5 en 2-6 dan ook nog voor SDV vallen is het helemaal klaar met BVCB dat als nog verder in elkaar stort en merendeel kapot gespeeld is, Sebas mocht met een heerlijke pegel, die de rechter bovenhoek in draait nog er 3-6 van maken. BVCB dat even hierna ook nog met even met 10 man verder moest na een overtreding van CV Mark en geel pakt, dat wat ook zomaar een ander kleurtje had kunnen zijn..

    Leidsman Klaris laat vervolgens wel een SDV speler staan, na een charge op Raoul die ook best 10 minuten eraf had gekund met een gele kaart, in een verder wel sportieve wedstrijd, in de slotfase slaat SDV nog een keer toe waarin de bal de linker kruising in vliegt: 3-7. Zo fluit de leidsman van deze wedstrijd af en zijn we blij dat het Klaris.

    Een totale offday voor BVCB en zo een harde les krijgt deze middag, Zaterdag thuis tegen Bergambacht maar op revanche.