• De Grote Clubactie is in volle gang! De teller loopt op en we zijn met elkaar bezig om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. De prijzenkast in inmiddels geopend, we hebben fantastische prijzen voor de verkopers klaar staan! Denk bijvoorbeeld aan een tablet, zodat je lekker zelf spelletjes kan spelen of voetbal kan kijken of ga je met je team naar Jumpsquare? Het kan allemaal met de Grote Clubactie 2022!

  Vanuit BVCB is er een mooi prijzenpakket samengesteld voor de top 3 die de meeste loten verkoopt. De hoofdprijs is gelijk een zeer unieke prijs: een volledig WK 2022 oranje-tenue om onze oranjeleeuwen aan te moedigen deze winter + een rondleiding over de KNVB Campus in Zeist incl. een meet&greet met Oranjespeler Denzel Dumfries*!

  De tweede individuele prijs is een Lenovo tablet t.w.v. €150,- en de derde individuele prijs is een BVCB-waardebon t.w.v. €50,-. Daarnaast geven wij een TEAM-prijs weg aan het team dat de meeste loten verkoopt, namelijk een verzorgd uitje naar Jumpsquare óf een uur bowlen! Motiveer jouw teamleden dus om te verkopen!

  Superlot

  Het is mogelijk een superlot te verkopen t.w.v. €150,-. Hiermee verkoop je direct 50 loten! De koper van een superlot krijgt een speciaal BVCB-cadeau dat nergens te koop is: een unieke BVCB-dopper! Dat is een waterfles met een BVCB-logo erop, wie wil dat nou niet?

  Wil je een superlot kopen? Ga dan naar https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/sportvereniging-bvcb/230166

  Huidige stand van zaken

  Alhoewel we goed op weg zijn en de teller langzaam oploopt, zien we grote verschillen tussen teams qua aantal verkochte loten.

  Koploper is Txema Struijs uit de JO9-6 met reeds 171 verkochte loten. Ook Luca van Broeren uit de JO8-2 is goed bezig en staat al op 121 loten. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? Of zijn er uitdagers die de komende herfstvakantie hun slag slaan? Het mag dan natuurlijk ook geen verrassing dat zowel de JO9-6 en JO8-2 ook hoog in het klassement staan voor de team prijs.

  De Grote Clubactie is een loterij voor de club door de leden van de club. Om dit tot een succes te maken, moeten we dit met zijn allen doen. Helaas zien wij hier toch wel negatieve uitschieters.

  Er zijn 834 actieve leden die een mail met een code hebben ontvangen. Hiervan hebben tot nu slechts 80 leden ook daadwerkelijk loten verkocht. Zo is er door geen enkel seniorenteam een lot verkocht!

  Ook de verkoop bij de volgende teams blijft ver achter:

   

  JO8-1               0 verkopers

  JO9-1               1 verkoper

  JO9-2               0 verkopers

  JO9-3               1 verkoper

  JO10-1             1 verkoper

  JO11-3             0 verkopers

  JO12-1             2 verkopers

  JO12-2             1 verkoper

  JO12-4             0 verkopers

  JO13-1             0 verkopers

  JO13-3             0 verkopers

  JO14-2             0 verkopers

  JO15-2             1 verkoper

  JO15-3             0 verkopers

  JO16-1             2 verkopers

  JO16-2             0 verkopers

  JO16-3             0 verkopers

  JO17-1             2 verkopers

  JO17-2             1 verkoper

  JO19-2             1 verkoper

  JO19-3             0 verkopers

  JO19-4             0 verkopers

  MO15-1            1 verkoper

  MO17-1            1 verkoper

  Kom op BVCB’ers, dit kan beter!

  Hoe verkoop ik loten?

  De Grote Clubactie 2022 loopt tot eind november, tot die tijd kan je loten verkopen. Ieder spelend lid heeft vorige maand een mail gekregen met daarin een persoonlijke verkooppagina. Hiermee kan je de deuren langs en familie, kennissen, vrienden en buren vragen loten te verkopen. Het kan zijn dat je niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar info@bvcb.nl. Je kan ook via de banners op de website op onze verkooppagina komen.

   

  Lukt het niet digitaal? Geen probleem! In de commissiekamer ligt er een persoonlijke QR-code klaar, met deze sticker kan je alsnog op jouw naam loten verkopen. In dezelfde ruimte liggen ook verkoopboekjes voor als je offline wilt verkopen. Dit betreft een beperkte oplage, dus wees er snel bij.

  Verkooppagina reguliere verkoop: https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-bvcb/230166

  Verkooppagina superlot: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/sportvereniging-bvcb/230166

  Volg onze socials voor updates en daag elkaar uit! Veel succes!!

   

  *indien Denzel Dumfries wordt geselecteerd voor de WK-kwalificatie in maart 20