• Geen loon naar werken voor BVCB JO 17-3 tegen Gouda JO 17-1; 2-3.

Nadat de eerste wedstrijd op een zware teleurstelling was uitgelopen en vorige week de wedstrijd niet doorging stond vandaag de wedstrijd tegen Gouda op het programma. De trainingsachterstand was in de afgelopen twee weken enigszins ingehaald, alleen waren Jona, Pepijn en de geblesseerde Boaz nog niet van de partij. Met de invallers Julius, Jonathan en Adil hadden we echter voldoende spelers om de strijd aan te gaan. De grootste verrassing was wel dat Mark ons als grensrechter in de eerste helft uit de brand hielp.

Vanaf de start stond de JO-17 goed, de spirit was in het team en de mouwen gingen omhoog. De eerste kans was dan ook voor BVCB wanneer Casper zijn schot door de keeper van Gouda gekeerd ziet. Zo houden we de druk op Gouda, geheel tegen de verhouding in weten ze echter wel een eerste counter te benutten en staan we met 0-1 achter. Tot de rust blijven we echter voetballen en volgt kans op kans. Adil schiet vol op de keeper. En een goede voorzet van Jelle wordt door Rens op waarde geschat en ingeschoten. Helaas gaat zijn bal via de binnenkant van de paal weer uit het doel. In de rust is het voor iedereen duidelijk dat we deze wedstrijd kunnen winnen.

En zo valt dan ook kort na rust, wanneer Adil vrij voor de keep inschiet, de 1-1. De volgende goal is ook voor ons, alleen in eigen goa . Direct na de gelijkmaker, maakt Gouda het bij ons achterin erg moeilijk. In plaats van de bal uit te schieten, jaagt Damian de bal achter Thijs en staat het 1-2. We blijven de aanval kiezen en worden weer afgestraft, 1-3. Maar de weerstand is niet gebroken en wij blijven aanvallen. Kevin heeft zijn moment en weet fenomenaal de bal al slalommend achter de keeper van Gouda te prikken, 2-3. BVCB blijft gaan en krijgt nog een aantal kansen. Helaas lukt het niet om de gelijkmaker te scoren en leiden we onze tweede nederlaag. Gevochten en verloren. Maar na zo’n wedstrijd kan je met opgeheven hoofd het veld verlaten.

Mannen, knap gespeeld en wat een strijdlust!!!!