• Voor de JO11-3 is de competitie nu echt begonnen. Donderdag 8 september was de eerste uitwedstrijd, bij DSVP. Deze was 3 september nog afgelast. Ons team haalde daar een mooie 8-1 overwinning.

  Nu de eerste thuiswedstrijd. Mooi op veld 2, dus belangstelling genoeg.
  Vandaag speelde ook Daniel zijn eerste wedstrijd bij de JO11-3. Daniel is na een korte uitstap bij tennis weer teruggekeerd bij BVCB.

  We begonnen de wedstrijd goed. Het was nog wel even zoeken naar elkaar maar al snel begon het goed te lopen. Er was een goede discipline om elkaar (zeker voorin) de bal te gunnen. Zo stonden we na het eerste kwartier al met 3-0 voor.

  Het 2e kwartier gingen we als team goed door. Wie vandaag keeper was had eigenlijk een kwartiertje rust, zo weinig lieten we de tegenstander naar ons toekomen. De verdediging stond als een huis en bracht de bal altijd weer snel op het middenveld. Zo liep de score al snel op. 7-0 na een half uur.

  In het 3e en 4e kwartier was er eigenlijk van een wedstrijd geen sprake meer. De JO11-3 bleef voetballen en de score liep maar op. Uiteindelijk eindigden we bij 18-0.

  Onze doelpuntenmakers vandaag waren Timo(2), Denzel (3), Mats(4) Sven(1) Bram(2), Vigo(4) en Amir(2).