• Vandaag (27 Augustus) had de JO11-3 zijn eerste echte wedstrijd op een half veld. Tegenstander van deze vriendschappelijke wedstrijd was v.v. Wilhelmus uit Den Haag. Voor beide teams was dit een goede testcase om te kijken waar we staan en om te kijken waar spelers het best tot hun recht komen. Wilhelmus speelt net als ons in de 3e klasse.

  Vandaag stonden Timo, Stan, Vigo, Maxim, Mats, Amir, Sven en Bram op het veld. Vanuit de JO11-4 hadden we Mees geleend als extra speler.

  Wij (coach, leider en de ouders) hebben een leuke wedstrijd gezien. Het was fijn voor beiden dat we gelijkwaardig aan elkaar waren. Goede verdedigende acties werden afgewisseld met leuke aanvallen. Wilhelmus kwam in het 2e kwartier op voorsprong. BVCB had daarna volop kansen op de gelijkmaker, maar die werden helaas gemist. En dan weet je het in het voetbal, dan gaat hij er aan de andere kant wel in. Dit samen met wat ongelukkige ballen zorgde op een gegeven moment dat Wilhelmus met 0-4 voor stond.

  Vanaf het 3e kwartier begon het bij BVCB beter te lopen. De jongens werden wat feller in de duels, de passing werd nauwkeuriger en de voorste linie werd goed bereikt. Gevolg hiervan waren mooie aanvallen wat resulteerde in 3 doelpunten voor BVCB. Helaas hadden we te weinig tijd om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

  Iedereen kwam voldaan van het veld en we kijken uit naar volgend weekend waarin de competitie echt gaat beginnen.

  Scoreverloop:
  0-1 Wilhelmus
  0-2 Wilhelmus
  0-3 Wilhelmus
  0-4 Wilhelmus
  1-4 Timo
  2-4 Vigo
  3-4 Timo