• Het was woensdagavond en de hoosbuien waren net gestopt. Zeus vond het genoeg geweest. De wedstrijd begon om 20:15 uur en de lichtmasten werden steeds krachtiger. Het kunstgras dat in de zomer was neergelegd op de plaats waar voorheen de tennisbanen waren was spekglad en de bal schoot aan alle kanten door op het veld. BVCB pakte de eerste minuten direct het heft in eigen hand. Er werd gepoogd om Maasdijk op eigen helft op te sluiten en dat leek aardig te gaan lukken maar na een minuut of tien ontstond er een uitbraak van Maasdijk waar flinke snelheid in zat. Gelukkig was Brit voldoende hersteld en sprak haar turbo aan een ging in volle vaart en vakkundig op de doorgebroken speelster van Maasdijk af die volledig verrast de bal liet afpakken en het gevaar was geweken, BVCB was wel gewaarschuwd. Aan de andere kant baant Ilse zich een weg door de defensie van Maasdijk maar komt in een lastige hoek uit voor het doel, ze schiet knap tussen de palen maar de keeper staat goed opgesteld en houdt haar doel schoon. Enige tijd later bereikt Ilse de achterlijn en trekt strak en laag voor maar de overige aanvallers waren niet in de zestien meter te bekennen dus helaas niemand om af te ronden. Deze mooie actie herhaalde Jennifer enige tijd laten nog eens, ook zij haalde de achterlijn en gaf strak en laag voor, de rest van de aanvallers was niet berekend op deze juwelen voorzet en voor het bijna lege doel was niemand om de wedstrijd open te breken met een doelpunt. Inmiddels was het heel zachtjes gaan regenen en de snelheid van de bal werd nog groten als je over de grond speelt. Beide ploegen hadden op de een of andere manier een voorkeur voor hoge ballen naar voren en dan maar hopen op het beste. Een schot van Anouk gaat net over, haar vizier was niet voldoende gekalibreerd. Even later krijgt Roos een vrije trap op een hele forse afstand en probeert het in een keer, met een hoge stuit in de zestien meter verschalkt ze bijna de keepster maar bijna telt niet. Wederom een mooie bal van de zijkant ingespeeld door Ilse , Romy pikt op maar krijgt de bal niet lekker onder controle en de verdediging van Maasdijk grijpt net op tijd in. Qua amusement was het een leuke wedstrijd, een dubbele kopbal van Roos, een vrije trap van Anouk die op de vuisten van de keepster uiteenspat en een dartelende Ilse die in de verdediging van Maasdijk veel stoort en net niet gelukkig genoeg is om succesvol af te ronden. Vlak voor de rust nog een hoekschop voor BVCB die neerploft net voorbij de eerste paal en door de verdediging van Maasdijk over de doellijn werd gewerkt 1-0.
    Na de rust komt Maasdijk frisser uit de startblokken en krijgt een mooie kans maar schiet gehaast naast. De druk op de BVCB verdediging is even intens en de tegentreffer hangt in de lucht. Met een goede diepe bal wordt Ilse gelanceerd en met een lange rush eindigt het schot laag op de binnenkant van de paal maar de bal verdwijnt niet over de doellijn. De licht geblesseerde Ruby valt alsnog de tweede helft in en krijgt een schietkans die net overgaat. Zo af en toe komt Maasdijk er uit met knap combinatie voetbal langs de zijlijnen. Merel en Dakota blijven echter strijden voor iedere bal en weten de schade te beperken zodat de aanval van Maasdijk niet gevoed kan worden. Helaas moest Ilse het strijdgewoel verlaten met een blessure waarvan wij voor haar hopen dat het mee valt. In de resterende tijd schiet Ruby nogmaals maar deze keer naast en Romy treft nog een keer de keepster met een pegel. Eindstand 1-0 en 3 punten in de tas.
    Dit was echt een overwinning die uit het vuur werd gesleept door als team voor elkaar te werken, ook de meiden die niet met naam hierboven genoemd werden hebben alles gegeven om dit resultaat te boeken. Super gespeeld meiden!!