• Door aanstelling Ed de Goeij krijgt de rol van (jeugd) keeper van BVCB een positieve impuls

 • Een volgende positieve stap in het serieus omgaan met onze jeugdopleiding. Een doelgroep die vaak een ondergeschoven kindje blijkt, de keepers!

   

  Met de aanstelling van Ed de Goeij gaan we ook op dit vlak mooie stappen maken en onze keepers specifiek met keeperstrainingen opleiden. Naast keepers opleiden en ontwikkelen zal Ed ook samen met de Technische jeugd-commissie een keepersbeleidsplan maken en deze mede implementeren. Daarnaast zal hij zich bezig houden met de interne keepers-scouting vanuit de interne scouting-groep van onze club. Al met al een dynamische rol, waar we als BVCB ontzettend trots op en blij mee zijn.

   

 • De voormalig keeper van  o.a. Sparta, Feyenoord, Chelsea en Oranje, is binnen de club geen onbekende meer. Zo is hij al meerde jaren trainer/ coach van het team van zijn zoon Wesley (nu JO15-2) en is hij een graag geziene gast in de commissiekamer en kantine voor een bakkie en een praatje.

   

  Voor meer info over de imposante voetbal-carrière van Ed zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ed_de_Goeij

 • Ed gaat dit niet alleen doen, maar samen met de volgende BVCB assistenten:

   

  -    Ton de Rooij, ( is ongeveer 13 jaar geleden begonnen met het geven van keeperstraining bij BVCB)

  -    Wouter de Rooij (keeper 7e in een vrienden elftal. Afgelopen twee jaar zat hij ook bij zaalvoetbalvereniging TPP in de eredivisie.)

  -    Robin Geers (keeper O19-2),

  -    Giovanny van der Schans (keeper O17-1)

  -    Morris van Leeuwen (keeper O16-1)

   

  Een mooie enthousiaste staf die, onder leiding van Ed, vanaf maandag 07 sept 2020, iedere week met ongeveer een totaal van 40 jeugd keepers aan de slag gaan.

   

  Iedere (potentiële) keeper is welkom, jongen of meisje! Dus mocht je, na het zien van deze info, jezelf nog willen opgeven, doe dat dan bij je leider en/ of trainer!

   

  Om te beginnen starten we op veld 2, van 1830h tot 1915h met alle keepers t/m O11. Aansluitend vanaf 1915h tot 2000h met de O12 t/m O19. Mocht de groep wat groter worden kunnen we de trainingsblokken uitbreiden en vanaf 1745h beginnen met de jongste jeugd. Dit zal t.z.t. bepaald worden en uiteraard bekend gesteld.