• Digitale BVCB Clubavond: het aftellen is begonnen!

 • Het kan je bijna niet zijn ontgaan. Via de diverse beschikbare digitale kanalen zijn meerdere “save the date” berichten tot je gekomen. Donderdag 18 februari wordt de eerste digitale clubavond georganiseerd voor alle BVCB-ers, familieleden, sponsoren en geïnteresseerden. Ruim een mooi uur vol voetbal, vol BVCB, vol humor en even het gevoel van verbintenis.

  We missen het voetbal. We missen de club. We missen de contacten langs het veld, in de kantine, de gezelligheid op ons mooie sportpark. Het bestuur van BVCB heeft gemeend daar iets aan te moeten doen. Immers, het clubleven, het samen zijn, het verenigd zijn, is al maanden stil komen te liggen.

  Op donderdag 18 februari wordt vanuit de studio B-Made, op steenworp afstand van voetbalstadion De Kuip, een fraaie uitzending gemaakt, die volledig in het teken staat van BVCB. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Dirk Stouten (o.a. bekend geworden als sportverslaggever bij Rijnmond TV) en bestuurslid Ronald Helder.

  In de studio is een aantal interessante gasten aanwezig: Andy Bezem, voorzitter van BVCB. Met hem zal o.a. worden teruggeblikt op het afgelopen jaar en de impact van Corona op de vereniging en haar leden. Maar er wordt ook vooruit gekeken met bijvoorbeeld het bekend maken van verschillende activiteiten die georganiseerd gaan worden.  Met hoofdtrainer van BVCB Dick Boerenboom zal het gesprek gaan over zijn eerste jaar bij BVCB, de verwachtingen voor komend seizoen, de selectie, de jeugd van BVCB en nog veel meer. Zonder deze BVCB-ers tekort te doen, is de hoofdgast van deze avond oud profvoetballer van o.a. ADO en Sparta en nu hoofdcoach van Feijenoord Dick Advocaat. Behalve dat hij zal putten uit zijn rijke verzameling aan anekdotes is er ook ruimte voor het beantwoorden van vragen van de BVCB leden. Heb je een brandende vraag die je altijd al hebt willen stellen aan Dick Advocaat dan is dit je kans. Je kan je vraag van tevoren insturen via verenigingsmanager@bvcb.nl of stel je vraag tijdens de livechat van de uitzending.

  Behalve items met de studiogasten is er nog veel meer te doen. Zo zal er verbinding worden gelegd met o.a. Leonardo dos Santos Silva . Dit weekend is de uitrol van drie jaar voorbereiden van het kledingplan. In een fraai filmpje wordt teruggekeken op een uitstekende organisatie van het kledingplan en het verloop van de megaoperatie op het parkeerterrein van BVCB om de tassen uit te reiken aan alle leden.

  Als laatste zal bekend gemaakt worden dat BVCB binnenkort begint aan de organisatie van een bekend groots evenement in de kantine van BVCB. Wat dat is? Dat houden we nog even geheim.

  Zorg dat je donderdag 18 februari om stipt 18.50 uur  klaar zit achter je pc, laptop, tablet etc. en log in via deze link: https://vimeo.com/event/692469/2d062bd73e  Inschrijven van te voren is niet nodig.

  We wensen alle leden, sponsoren en andere geïnteresseerden een fantastische clubavond toe!