• Wij begrijpen dat het soms tot verwarring lijdt, maar het is altijd lastig de juiste keuzes te maken. Communiceren we niet, te weinig of juist te veel…………in dit geval willen we jullie graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

  Voor komend weekend heeft de KNVB besloten om een deel van de competities stil te leggen. Zo zijn er geen wedstrijden in de A-categorie, tenzij teams op vrijwillige basis een inhaalwedstrijd uit deze competitie willen spelen (dus geen oefenwedstrijden).

  In de B-categorie kunnen alle wedstrijden doorgang vinden. Dit zijn verreweg de meeste teams.

  Het vergt wel enige herplanning, omdat een deel van de wedstrijden niet op tijd (voor 17 uur) klaar zou zijn. Let dus goed op voor gewijzigde aanvangstijden (vanaf morgen beschikbaar)

  Met betrekking tot de toegang tot het sportpark blijven de regels natuurlijk gelijk, dus met QR controle.

  Wel hebben wij, gekeken naar de ervaringen in de afgelopen weken, moeten besluiten de kantine en de kleedkamers te sluiten.

  Trainen

  Ruimte om te trainen deze zaterdag is beperkt. Afhankelijk van de weersomstandigheden is veld 6 beschikbaar. Mogelijk vallen er nog wedstrijden uit het programma en ontstaat er meer ruimte.

  Ook is er de mogelijkheid om zondag gebruik te maken van de velden.

  Aanmelden voor eventuele trainingen op zaterdag en/of zondag kan bij de verenigingsmanager.

  Het bestuur

  Met sportieve groet,


  Marcel Hofman - Jeugdvoorzitter BVCB 
  jeugdvoorzitter@bvcb.nl