• De competitie gaat weer beginnen! Zijn jullie er klaar voor?

 • Invallen bij andere teams!!

  Tijdens de bekerronde hebben wij gemerkt dat het bij de jeugd teams steeds lastig wordt om invallers te regelen, ondanks dat er voldoende spelers in het elftal zitten. Hierdoor zijn er elke week wel wedstrijden noodgedwongen afgelast. Als wij dan gingen kijken naar het schema van de teams aan wie de ondersteuning werd gevraagd, is gebleken dat zij dit zeker hadden kunnen doen.                                                                                                                                                        

  Daarom dit bericht. Wij willen graag aan de spelers, trainers maar ook aan de ouders benadrukken dat wij een vereniging zijn waarin wij bereid zijn elkaar te helpen waar nodig. We moeten het met elkaar doen. Elk team wil graag voetballen, de kinderen die niet kunnen spelen, om welke reden dan ook, vinden dit niet leuk.                                                                  

  We willen niet naar een situatie waarin wij individuele spelers moeten verplichten om in te vallen in een ander team. Wel kunnen we als vereniging bij de leiders, trainers, ouders en spelers aangeven dat we wel verwachten dat we elkaar ondersteunen en invallen daar waar mogelijk.                                                                                                                        

  Via verschillende leiders app kunnen verzoeken worden ingediend of via de hoofdleiders kan een beroep worden gedaan op (selectie)spelers. We hopen op jullie medewerking.

   

  --

  Sportieve groeten

   

  Natascha

  Hoofdleider BVCB JO13/JO14/JO15