• We zijn weer een bewogen week verder. Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdagavond 12 januari hebben we vernomen dat de lockdown met drie weken is verlengd. Daags hiervoor was er de aankondiging van een groot onderzoek in Lansingerland betreffende de zeer besmettelijke Britse variant. In dit onderzoek wordt de verspreiding onder kinderen en tussen kinderen/volwassenen onderzocht. Voor onze club met vele (jeugd)leden een belangrijk onderzoek.

    Helaas kunnen de GGD en gemeente op dit moment geen antwoord geven op alle vragen omtrent het veilig sporten/voetballen.

    Komende periode worden alle inwoners van Lansingerland getest en worden binnen enkele dagen de eerste resultaten verwacht. Om de risico’s te verkleinen is het belangrijk dat iedereen aan dit onderzoek meewerkt, bij deze dan ook een oproep aan alle leden en hun familie om hieraan mee te werken. Hiermee vergroten we in ieder geval de kans om straks weer veilig te kunnen voetballen.

    In afwachting op de eerste resultaten, zullen wij daarom ook nog NIET starten met de trainingen.

    Wij blijven alle ontwikkelingen en informatie op de voet volgen en zodra er weer nieuws is, zullen wij dit met jullie delen.

    Wees voorzichtig, blijf gezond en hopelijk tot snel.